strobing.jpgHvad er strobing? Det er en måde at konturere ansigtet på, hvor man anvender lys. Kosmetisk strobing er modparten for fotografisk strobing, hvor billeder modelleres sammen med pærer og lys. Ligesom med fotografier leger man også her med lyset, for det eneste man skal bruge til strobing er en god highlighter!

Sådan kommer du i gang

Det vigtigste er selvfølgelig, at man køber en god highlighter. Du kan glemme alt om dine våde og tørre kontureringspaletter og alle de andre produkter du plejede at bruge til at give dit ansigt form. Erstat disse paletter med en helt normal highlighter, valgt efter din hudtone og -type. En god highlighter er hverken for kold eller for varm. Hold dig med produkter med klare elementer, høje brokader, og unaturlige glimmereffekter, da disse fremhæver ufuldkommenheder. Spørg gerne en af de ansatte på dit lokale apotek, hvis du har brug for hjælp.

Hvornår bruger man highlighteren?

Rækkefølgen hvori men lægger sin makeup gør en kæmpe forskel når det gælder strobing, så du skal vide præcis hvornår du skal bruge din highlighter. Det første trin er som altid at rense ansigtet, hvorefter du bør bruge en fugtgivende creme eller en BB cream. Hvis du har brug for yderligere dækning kan du anvende foundation som passer til din hudtone og -type. Først derefter skal du bruge highlighteren og sætte den på plads med løst pudder.

Hvor bruger man highlighteren?

  • Med strobing er der fokus på at highlighte de områder man gerne vil fremhæve. Udtryksfuld highlighting bør kun ske følgende steder:
  • kindbenene (anvend highlighter lige ovenover benene),
  • panden (highlight den midterste del af panden, lige over næsen, og langs hårlinjen),
  • øjenbryn (anvend highlighter lige under øjenbrynets kant),
  • øjne (anvend highlighter langs øjnenes indre hjørner),
  • næsen (få din næse til at se smallere ud ved at anvende highlighter lodret),
  • læber (anvend highlighter på amorbuen),
  • hagen (highlight midt på hagen).

Ved at følge disse regler kan du opnå en smuk strobing-effekt på dit ansigt. Strobing fremhæver ansigtets feminine træk og får ens hud til at se glødende ud. Anvendes teknikken ordentligt kan det også give ansigtet et genopfrisket udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *