glyskincare.jpgGlySkinCare er en amerikansk kosmetikkollektion baseret på videnskabelige opløsninger. Argan tørolie er et fugtgivende produkt som både kan anvendes på hår og krop, men hvad har Argan Dry Oil for Body & Hair egentlig at byde på? Hvordan er GlySkinCare? Læs videre for at få en kort beskrivelse af dette produkt til hverdagspleje.

GlySkinCare Argan Dry Oil er baseret på den naturlige Argan olie (Argania Spinosa kerneolie) og et vitaminkompleks med en øget dose E-vitamin (tocopheryl acetate). Derudover indeholder det også en naturligt olierig emollient (decyl oleate) og dimethicone (syntetisk silikoneolie). Blandingen indeholder derudover også kemiske ingredienser såsom cyclopentasiloxane eller diisopropyl adipate. Ingredienser er forskellige, men sammen er de yderst effektive.

GlySkinCare Argan Dry Oil har en formular som muliggør fugtgivelse i dybden. Produktet absorberes af huden og håret umiddelbart efter anvendelse. Dette er en kæmpe fordel, da andre olierige produkter har det med at efterlade et fedtet lag som er svært at vaske af. GlySkinCare er delikat og gør huden utroligt blød og velernæret. Det samme gælder hår, når man plejer det mer Argan olie. De tørre og beskadigede striber bliver regenererede og får en dejlig, naturlig glød.

GlySkinCare Argan Dry Oil er en spray, som er utroligt nemt at bruge. Man bør anvende 1-2 doser Argan olie på kroppen og håret. GlySkinCare olien kan anvendes uanset om håret eller huden er vådt eller tørt. Olien er derudover også perfekt til kropsmassage, da dens lette formular gør, at den ikke føles tung på håret og huden. Olien kan bruges uden, at man behøver at skulle sig bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *