Mange kvinder drømmer om at have naturlige, smukke øjenvipper. Det er dog ofte ikke muligt med almindelige produkter. Du bør derfor prøve Nanolash Lash Lift Kit og gøre dig klar til imponerende resultater!

øjenvippelamineringssæt derhjemme

Hvordan laver man lash lamination derhjemme? Nanolash Lash Lift Kit hjælper dig!

Lash lift- og laminationsbehandling er, i modsætning til hvad du måske tror, ikke kompliceret. Selvom det hovedsageligt udføres i professionelle saloner, kan det takket være produktet fra Nanolash også gøres derhjemme!

Mærket har udgivet et unikt kit, der gør, at du kan opnå spektakulære resultater. Det består af 3 produkter (10 poser med 0,5 ml af hvert produkt) samt silikonestænger i 3 størrelser og Lash Lift lim, som bruges til at sætte dem fast med. Der medfølger selvfølgelig også andet nødvendigt tilbehør til påføring af produkterne.

Hvordan laver man et lash lift derhjemme med Nanolash-kittet? Det er let som en leg! Du skal bare:

  • Grundigt fjerne makeuppen på øjenvipperne 
  • Adskille de øverste vipper fra de nederste ved hjælp af specielt formede pads
  • Fastgøre stængerne i den ønskede størrelse med den lim, der følger med i pakken

Påfør produkterne markeret med de tilsvarende tal fra 1 til 3. Hver af dem skal sidde på øjenvipperne i ca. 7-10 minutter. Efter denne proces skal du bare tage stængerne af, og så kan du nyde dine flotte, lange, bukkede og fyldige vipper!

øjenvipper laminering sæt

Hvad gør Nanolash Lash Lift Kit til den perfekte løsning for enhver kvinde?

Lash lamination kittet fra Nanolash er et komplet og professionelt produkt. Det betyder selvfølgelig ikke, at kun erfarne vippeartister kan bruge det. Det er designet på en sådan måde, at alle kan bruge det, ingen erfaring er nødvendig.

Formlerne for de inkluderede produkter kan identificeres som den største fordel ved dette produkt. De indeholder en nøje udvalgt sammensætning af naturlige ingredienser, der plejer øjenvipperne i dybden. Du kan opnå 2-i-1-effekten. Øjenvipperne vil ikke kun se bedre ud, men vil også blive dybt næret og genopbygget.

Det er også økonomisk at lave en lash lamination derhjemme. Hele Nanolash Lash Lift Kittet giver dig mulighed for at lave helt op til 10 behandlinger. Så det er let at regne ud, at prisen for en behandling derhjemme er lavere end et almindeligt salonbesøg.

Glem heller ikke, at et lash lift skal gentages efter ca. 8 uger i gennemsnit. Meget her afhænger af vippernes oprindelige tilstand, selvom selv beskadigede vipper hurtigt kan fikses på denne måde.

Hvad er resultaterne af et lash lift med Nanolash Lift Kit?

Hvis du vælger at få lavet en lash lamination derhjemme, kan du forvente en øjeblikkelig effekt. Kort tid efter at du har taget stængerne af, vil du kunne se:

  • Flotte vipper
  • Bukkede vipper
  • Mærkbar restaurering og hydrering af øjenvipperne
  • Fyldigere vipper

Desuden kan selv vipper, der i sagens natur er korte og ikke modtagelige for styling, også forvente spektakulære laminationseffekter. Kort sagt, du får sandsynligvis ikke brug for din øjenvippebukker igen.

Lamination af vipper derhjemme med Nanolash Lash Lift Kit – opsummering

Lamination af vipper derhjemme kunne indtil for nylig kun være en drøm. Men takket være Nanolash-brandet har alt ændret sig. Lash Lift Kittet til hjemmebrug er ved at blive løsningen på tusindvis af kvinders problem.

De komplette og professionelle produkter giver dig mulighed for at få salonlignende resultater uden at forlade hjemmet. Enhver kvinde vil sætte pris på de mærkbart fyldigere, længere og fugtede øjenvipper, der kan opnås.

Det er værd at overveje, om laminationskittet fra Nanolash kan skabe flotte resultater, uanset øjenvippernes nuværende tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *