unnamed-file.jpgH&Ms nyeste organiske kosmetikkollektion kom på gaden i february: Conscious Beauty Collection. Denne kollektion byder på 30 forskellige kosmetikprodukter såsom ansigtsmasker, bruser gel, deodoranter, shampooer, hårolier, og håndcremer. Kollektionen byder både på attraktive priser og et originalt design.

H&Ms miljøforandring

Den svenske tøjgigant H&M har introduceret nogle bemærkelsesværdige forandringer i deres kollektioner for at tiltrække endnu flere kunder. Det kan ikke nægtes, at disse forandringer er begyndt at skabe resultater. En af de mest tiltalende dele af forandringen er, at de nye indpakninger er baserede på de luksuriøse modparter hos Marc Jacobs. Det er naturligvis også værd at nævne, at Conscious Beauty sælges i fuldt miljøvenlige indpakninger, fremstillet af genbrugte materialer. Produkterne er derudover også miljøvenlige. Dette bevises af Ecocert-mærket, som garanterer, at mindst 95% af kosmetikproduktet er naturligt.

H&M Conscious Beauty Collection

Denne high-street shop bød i forvejen på Conscious kosmetikprodukter (altså, produkter som er fremstillet i overensstemmelse med reglerne for balanceret udvikling). Siden februar er butikker begyndt at sælge søsterkollektionen Conscious Beauty Collection. H&M Conscious Beauty er en kollektion af kropsplejeprodukter med dual effect:

  • vitaliserende , takket være de ernærende ingredienser som findes i frugtekstrakt og;
  • afslappende , takket være aromaterapi.

Dennekollektion byder på 30 forskellige kosmetikprodukter som er udviklet til brug på hår og krop. H&M hævder, at kollektionen senere vil byde på ansigtsmasker (tre typer), læbepomader (fem smagsvarianter: blåbær, vanilje, citron, kanel, og hindbær), bruser gel, shampooer (også tørre), og håndcremer. Derudover kan man også købe roll-on deodorant uden aluminium og et yderst innovativt produkt som er blevet meget populært indenfor de seneste år: hårolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *