str-oslash-mpebukser.jpgStrømpebukser er en af de genstande i garderoben som bliver smidt ud efter første brug. Det giver selvfølgelig god mening, fordi der som regel kommer huller i dem med det samme. Men vi foreslår, at du tænker lidt kreativt, så du ikke lader dem gå til spilde, så her kan du læse om seks måder hvorpå du kan genbruge strømpebukser.

1. Som glasbuffer

Materialet som bruges til at fremstille strømpebukser anvendes fordi det ikke efterlader fnug. Af denne grund er brugte strømpebukser fantastiske buffere til vinduer og spejle. Anvend dem dog ikke til vask, da de ikke er gode til at absorbere vand. Strømpebukser efterlader ikke smudser.

2. Som skobuffer

Strømpebukser virker på samme måde her som de gør med glas. Et par brugte strømpebukser kan hjælpe med at give dine sko lidt ekstra glans, efter at du har pudset dem så de skinner.

3. Til at finde øreringe

Alle ved, hvor svært det kan være at finde øreringe, ringe, og andre småting der falder ned på tæppet. Det eneste du skal gøre er at klippe lidt i strømpebukserne så du får en tube du kan sætte fast på støvsygeren. Derefter skal du bare støvsuge tæppet der hvor du mener, dine øreringe er. Strømpebukserne virker som et filter for at sikre, at dine ting ikke bliver suget op i støvsugeren.

4. Som løgpose

For at vedligeholde sine egenskaber har løg brug for frisk luft. Du kan lægge løg i hver af strømpebuksernes ben og binde en knude efter hvert løg. Du kan hænge disse poser op i spisekammeret og derefter klippe et løg ud når du har brug for det.

5. Som støvfanger

Alle ved, hvor svært det kan være at fange støv steder såsom under skabe og køleskabet. Med dine gamle, brugte strømpebukser kan du hurtigt komme til disse steder. Rul strømpebukserne op i en bold og brug en gummielastik til at sætte dem på et kosteskaft eller en lang lineal.

6. Til at rengøre hårbørster

Jeg tror ikke der findes nogen som godt kan lide at rengøre deres hårbørste. Ved at bruge et par strømpebukser kan du nemt fjerne hår og støv fra mellem børstehårene. Læg et stykke strømpebuks ovenpå børstehårene og skub materialet igennem, så det når ned til hårenes bund. Når børsten er beskidt skal du blot fjerne dette lag, da det kun vil være det, som har samlet støv og hår.

Der findes mange andre ting man kan bruge strømpebukser til. Som sagt kan alt lade sig gøre hvis man tænker lidt kreativt. Lad altid et par strømpebukser liggende til hvis du nu skulle gå hen og få brug for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *