Er dine øjenvipper ikke bukkede og løftede nok og har brug for pleje? Det er stadig muligt at få meget ud af vipper i denne tilstand med de rigtige behandlinger. Derfor bliver lash lift og lamination stadig mere populært i skønhedssaloner. Men hvad er det? Hvad består lash lamination af, hvor lang tid tager det, og kan det laves derhjemme? Følgende rangliste beskriver kits, der gør det let som en leg.

Eyelash lift og lamination – hvad er det, og hvorfor skal du prøve det?

Hvis man investerer i sit udseende, betaler det sig i form af selvtillid og godt humør, så det er ikke værd at spare på de ting. Det er dog muligt at finde mere omkostningseffektive løsninger end et besøg hos en kosmetolog. Det gælder også lash lift og lamination. Men hvad betyder det? Det er ikke nødvendigt kun at stole på professionelle lash artists i forbindelse med dette. Disse behandlinger kan lige så godt laves i dit hjem.

Et lash lift gør øjenvipperne mere løftede, bukkede og længere. Det kan laves derhjemme ved hjælp af et særligt lash lift kit. Processen består af flere trin, der skal følges med præcision, men efter lidt øvelse ved hjælp af online-tutorials kan du med lidt held og vilje gøre det selv.

Denne behandling komplementeres meget ofte med lamination. Hvad er lash lamination? Det indebærer, at man fugter øjenvipperne med særlige formler. Resultatet er fyldigere, længere og mere strålende øjenvipper.

Efter laminationen vil dine vipper øge din selvtillid. De gør også hverdagen lettere, da de holder bedre på mascaraen.

Det kan anbefales at reservere cirka en time til hele behandlingen. Det er tid nok selv for den, der lige er begyndt at pleje sine øjenvipper på egen hånd. Så lidt tid er nok til at have glæde af løftede øjenvipper i op til 8 uger.

Øjenvippeløftningssæt – rangering af gennemprøvede sæt

1. Nanolash lash lift og lamination kit

nanolash lash lift kit

Lash lamination derhjemme med resultater, der varer op til 8 uger? Det er muligt. Det er, hvad det professionelle kit til lash lamination – Lash Lift Kit – der tilbydes af Nanolash-mærket, gør muligt. Det er vigtigt, at dette er et komplet produkt med høj værdi. Når du vælger dette kit, får du alle de produkter og det tilbehør, du har brug for til at lave lash lift og lamination.

Du kan udføre op til 10 af sådanne behandlinger, da kittet indeholder:

  • 10 poser activator
  • 10 poser neutralizer
  • 10 poser keratinbooster
  • 3 par silikonestave
  • 3 vippebørster

Laminationen er virkelig enkel og kan klares alle selv dem uden tidligere erfaring. Effekten er imponerende, da vipperne efter påføringen er synligt bukkede og løftede, får mere glans og er visuelt fyldigere. På den måde bliver øjnene perfekt fremhævet og får dybde.

Producenten af dette sæt har også gjort sit til, at alle produkterne har en god formel. De indeholder en masse næringsstoffer, der helt klart er med til at forbedre øjenvippernes tilstand. Takket være keratin, lanolin, arginin, avocado- og vindruekerneolie samt panthenol og silke er øjenvipperne i meget bedre stand. Selve kittet kommer i en smuk, moderne emballage og er en perfekt gaveidé.

2. RefectoCil Eyelash Lift

13 minutter er rigelig med tid til et lash lift derhjemme. RefectoCil Eyelash Lift kit forsøger at bevise netop dette. Alt sammen takket være den unikke formel i de produkter, det indeholder. Produkterne til lash lift og lamination er designet til at give dig mulighed for at opnå effekter, der varer i 6 uger, på bare et kvarter.

Kittet indeholder de nødvendige produkter samt tre par silikonestave, en flaske lim og en eyelash lifter. Producenten leverer også to miniskåle og to praktiske børster. Dette gør det meget lettere og sjovere at lave behandlingen. Produkterne leveres i en stilfuld makeup-taske, hvilket er en dejlig bonus.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Miya Lash tilbyder også et komplet sæt til lash lift og lamination derhjemme. Keratin Lash Lift Kit indeholder en række brugbare tilbehør og produkter med gavnlige ingredienser til de sarte hår. De er blandt andet rige på keratin, så de plejer vipperne perfekt og får dem til at se fænomenale ud.

Virkningerne af behandling med dette kit varer op til 6 uger. Dets ydeevne forbedres af specialprodukter og udvalgt tilbehør. I sættet leverer producenten laminationsbørster, en løftepind, silikonestave og eye patches.

4. Brow lamination og lash lift kit – Protein Reconstruction System Zola

Et kit til at løfte øjenvipper derhjemme behøver ikke altid at indeholde professionelt tilbehør. Det er i hvert fald den holdning, som Zola-mærket har med sit Brow&Lash Protein Reconstruction System. Dette er et meget enkelt sæt til at lave lash lift og lamination derhjemme. Det skyldes, at producenten af kittet har undladt alt ekstraudstyr som børster, applikatorer og silikonestave. I stedet laves et lash lift på samme måde som ved brug af mascara.

Hvad indeholder Brow&Lash Protein Reconstruction System? Kittet består kun af tre formler. Hver af dem har et navn og et nummer, som svarer til rækkefølgen for påføring. De formler, du får, er henholdsvis Protein Strong Lifting, Protein Fixer og Protein Care.

Hvis du vælger at lave et lash lift og lamination med dette kit, får du sandsynligvis ikke så spektakulære effekter som med mere professionelle kits. Men det er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker komplicerede behandlinger med silikonestave.

5. Fleeky Lashlift Kit

Fantastisk look til rådighed og til ethvert budget. Sættet fra Fleeky er et af de billigste lash lift og lamination kits. Produktet har dog begrundet sin pris med det lille antal applikationer, der er til rådighed. Med dets brugbarhed kan du kun lave 2 til 4 behandlinger. For nogle er det tilstrækkeligt. Sættet indeholder produkter til lift og lamination, to par silikonestave, fire påføringspinde og to børster.

Alle produkter i Fleeky Lashlift Kit er veganske og er ikke testet på dyr. Kittet kommer i en fin lyserød æske, så det kan være en god gaveidé.

6. Thuya lash lift kit

Et 2-i-1 kit. Lyder det interessant? Mærket Thuya kommer med et kit til lash lift og brow lift, så du kan få to forskellige behandlinger i ét produkt. Sættet består af tre produkter: permanent gel, neutralizer og en særlig klæbeevne. Hver af dem kommer i en 15 milliliters flaske eller tube. En træpind og et par silikonestave er også inkluderet. Det skal dog siges, at der ikke er meget tilbehør.

Ifølge producenten kan den permanente gel og neutralizer også bruges til et brow lift og lamination. Takket være thioglycolsyre vil sættet hurtigt hjælpe med at fixe uhåndterlige øjenbryn. Det er imidlertid tvivlsomt, om de enkelte formler kan bevare deres egenskaber i lang tid, hvis de ikke kommer i separate poser.

7. Elleebana Lash Lift – lash lift starter kit

Elleebana Lash Lifts kit til lash lamination derhjemme er et produkt, der skiller sig ud på flere måder. For det første giver det mulighed for mellem 15 og 60 påføringer. Et sådant antal gør dette produkt perfekt som et professionelt lash lift kit til kosmetologer.

Et så højt antal mulige påføringer skyldes, at hver af de 15 par poser giver mulighed for 4 behandlinger. Hvis de ikke laves inden for et kort interval, vil produktet dog ikke være egnet til yderligere brug, og det vil være nødvendigt at åbne en ny pose. Det er altså 15 behandlinger i stedet for 60, som kittet gør det muligt at lave derhjemme, da man kun kan lave én behandling ad gangen.

Elleebana Lash Lift er også kendetegnet ved sin høje pris. Den er virkelig høj sammenlignet med andre lash lift- og lamination-kits til hjemmebrug. Derfor er det sandsynligvis ikke et godt valg, hvis behandlingen laves lejlighedsvis, en gang hver 8. uge og bare for dig selv.

Hvordan laver man et step-by-step lash lift i sit eget badeværelse?

At lave et lash lift derhjemme er en meget enklere proces, end du måske tror. Ja, det er ikke mange, der vil kunne lave det lige så godt som en professionel kosmetolog lige fra begyndelsen. Du kan dog blive dygtig nok til at få et meget tilfredsstillende resultat, så du ikke længere har brug for flere konsultationer hos en professionel.

Før du begynder at lave en lash lamination, er det vigtigt at have dit kit til DIY-lash lamination klar og sørge for, at alle produkter og tilbehør er let tilgængelige. Det første trin i processen er at rense øjenvipperne grundigt, da hårene og øjenlågene kan indeholde forskellige makeup- og hudplejerester. Til at rense øjenvipperne effektivt kan det anbefales at bruge en særlig vippe- og brynshampoo og en makeupfjerner, der ikke indeholder olier. Dette vil gøre behandlingen mere effektiv og forberede vipperne til lamination.

Næste skridt er at placere silikonestave på øjenlågene. De findes normalt i tre størrelser. Du skal vælge den rigtige til din vippelængde og den ønskede type bukning. Hvis stavene er for brede, giver de fleste producenter dig mulighed for at trimme dem. Det er vigtigt, at silikonestavene kan genbruges, nogle holder til op til 100 behandlinger.

Du skal påføre et særligt klæbestof på stavene. Den nemmeste måde er at påføre den med en børste og derefter forsigtigt rede de adskilte vipper ud på stavens overflade. Det er værd at gøre dette præcist. Det er tid til det egentlige lash lift og lamination. Øjenvipperne skal behandles med yderligere produkter nu. Hvert kit til lash lamination derhjemme indeholder som regel to til tre produkter, uden at man tæller limen med. Hvert af dem skal påføres korrekt og derefter fjernes forsigtigt, helst ved hjælp af en våd vatrondel. Oplysningerne om, hvor længe man skal opbevare de efterfølgende formler, leveres normalt af producenten sammen med fuldførte brugsanvisninger.

På dette tidspunkt er behandlingen næsten færdig. Det eneste, der skal gøres, er forsigtigt at fjerne silikonestavene fra øjenlågene. For at forstærke effekten kan du børste øjenvipperne forsigtigt igennem. Efter denne behandling vil de være kraftigt bukkede, løftet helt fra rødderne og, vigtigst af alt, perfekt plejede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *