h-aring-rtips.jpgHåret er en kvindelig attribut, så der er ikke noget at sige til, at vi plejer det så godt som muligt. Det kan være tidskrævende at pleje håret ordentligt og det er ikke altid, man har tid til at tørre håret på den helt rigtigt måde når man har være i bad om aftenen. Hårstylisten Creighton Bowman har afsløret hendes hemmeligheder til hvordan man kan falde i søvn med vådt hår og se fantastisk ud næste morgen.

#1 Sig hej til satin og silke

Bomuldssengetøj kan være grunden til, at dit hår er filtret og svært at rede om morgenen. Når man har som vane at falde i søvn med vådt hår bør man skifte til satin eller silkesengetøj – eller i det mindste skifte pudebetræk. En af de mange fordele ved satin og silke er, at begge stoftyper hjælper med at modvirke tidlige tegn på aldring.

#2 Vær ikke bange for scrunchies i fløjl

Vi har alle hørt, at det er dårligt for håret at blive sat op, så det virker som en skør idé at sætte det op natten over. Men her er der ikke tale om en stram hestehale; det er faktisk ikke så slemt at bruge en scrunchie i fløjl til at sætte håret op i en løs hestehale eller knold. Dette hjælper med at forhindre håret i at blive filtret – og det gør, at man får bølger i håret.

#3 Det er ikke slemt med stramme knolde

Engang imellem kan det være en god idé med en stram knold natten over, men hvis man gør det for tit skader det håret. Saml dit våde hår i en knold øverst på hovedet for at få bølger i håret om morgenen og ligne en vaskeægte californisk surfer. Brug lidt havvand til at forbedre resultaterne yderligere.

#4 Brug økologiske metoder

Skønheds vloggere anbefaler, at man holder sig fra varmebaserede redskaber til styling og istedet bruge økologise metoder. Du kan for eksempel sætte dit våde hår om med curlere, men den bedste teknik afhænger af, hvilken slags hår man har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *