makeup.jpgMakeupelskere såvel som professionelle makeupartister er enige i, at det næsten er umuligt at købe gode børster til lave priser. GlamBrush er undtagelsen – disse polske makeupbørster er overkommelige og baserede på de ikoniske MAC-børster.

GlamBrush er et produkt som er udviklet af den polske vlogger Hania Knopińska-Grzenkowicz (digitalgirl13.) GlamBrush er et hit indenfor den polske bloggerverden og de sælger hurtigt. Hanias børster er fremstillet med alle de elementer som er vigtige for makeupbørster til ansigts- og øjenmakeup og de er til og med også inspirerede af de verdenskendte MAC-børster. Siden lanceringen er GlamBrush blevet en af de største konkurrenter til mærker såsom Maestro, Inglot, og Hakuro. Med deres perlehvide design skiller de sig ud fra lignende produkter, da det er første gang det er set på markedet.

Makeupbørsterne fra digitalgirl13 kan købes individuelt eller som del af et sæt i GlamShop. Man kan købe følgende sæt: 9 modeller GlamBrush SS, basics set med 18 børster, og Full Set Glam Brush med 27 børster. Man kan købe alle de forskellige børster, både til standard og avanceret brug. De større børster, som er udviklet til ansigtsmakeup, markeres med bogstavet T (for “twarz”, hvilket betyder ansigt), hvorimod de mindre børster, som er udviklet til øjenmakeup, markeres med bogstavet O (for “oczy”, hvilket betyder øjne). Børsternes navne, logoer, farver, og former er nøje gennemtænkt.

Hvilke fordele er der ved et GlamBrush sæt?

  1. Konkurrencedygtige priser i forhold til andre populære mærker.
  2. Mulighed for at købe børster separat eller som sæt.
  3. Stort udvalg af former.
  4. Unikt perlehvidt design.
  5. Fremstillet af højkvalitetsmaterialer.
  6. Utroligt holdbare.

Det er umuligt ikke at nævne, hvor god kvalitet Hanias GlamBrush kollektion er. Børsterne er utroligt bløde og dermed perfekte til brug med kosmetikprodukter, syntetiske, og naturlige børster. Dele af børsterne er fremstillede af naturligt, ufarvet gedehår, hvilket man både kan mærke og dufte. Restdelen af børsterne er fremstillede af sikre, syntetiske materialer. Skaftet er fremstillet af let træ. Børsterne er så høj kvalitet, at man nemt kan blive fristet til at købe dem og afprøve dem på eget ansigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *