t-oslash-rshampoo.jpgDe fleste kvinder ejer en flaske tørshampoo. Produktet er blevet meget populært på det seneste, takket være Batiste. Vi køber tørshampoo fordi det byder på en hurtigt måde at få håret til at se mere friskt ud på når vi ikke har tid til at vaske det ordentligt. Men hvad gør man når man er løbet tør for tørshampoo eller ens hår bare ikke kan lide det? Læs videre for at finde ud af hvilke alternativer der er til tørshampoo.

Hvordan virker tørshampoo?

Tørshampoo gør håret mere friskt når det er fedtet. Grunden til at det virker er, at ingredienserne i tørshampoo absorberer fugtighed og overskydende sebum. Derudover giver det en mat effekt. For at erstatte tørshampoo ordentligt bliver man nødt til at bruge produkter som opnår samme resultat.

Babypudder

Det mest populære alternativ til tørshampoo er babypudder. Grunden til dette er, at babypudder indeholder talkum, hvilket absorberer fughtighed men ikke forårsager hudirritationer. Pudderet indeholder skånsomme, lindrende ingredienser og byder på en subtil duft som får håret til at dufte friskt.

Bambuspudder

Bambuspudder byder på lignende egenskaber, da det også er godt til at absorbere fugtighed og skabe et mat look. I dette tilfælde er der dog ingen frisk duft at komme efter og sammensætningen er heller ikke imponerende. Pudderet indeholder nogle gange silke, hvilket man med fordel kan bruge på håret.

Urtepudder fra Indien

Endnu et alternativ til tørshampoo er urtepudder fra Indien. Dette pudder byder på et stort udvalg af egenskaber som forfrisker en fedtet hovedbund. Det kan få håret til at vokse hurtigere. Derudover hjælper det med at modvirke hårtab og aldring. Det er dog langt fra alle husstande som har indisk urtete på hylderne – og duften er ikke noget for alle.

Kartoffelstivelse (+ kakao)

Du behøver ikke kigge længere væk end dit eget køkken for at finde et alternativ til tørshampoo. Et andet produkt som absorberer fugtighed og olie utroligt godt er kartoffelstivelse. Det er uden tvivl det billigste alternativ. Brunetter kan med fordel blande kartoffelstivelsen op med kakaopulver for at få produktet til at matche deres hårfarve. Kakaopulver byder på stort set de samme egenskaber som kartoffelstivelse og dufter derudover også fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *