glittery-eye-makeupHighlighter er endnu et kosmetikprodukt man bør tilføje til sin samling, da det hjælper med at konturere ansigtet, få øjnene til at se større ud, og restaurere hudens friskhed så man ser naturlig og smuk ud. Læs videre for at finde hvordan du kan bruge highlighter for at fuldende din makeup.

Highlighter er på det seneste blevet et multifunktionelt kosmetikprodukt. Professionelle artister bruger det ofte i stedet for øjenskygge samt til at få ansigtet til at se slankere ud. Derudover er det blevet et almindeligt produkt for piger at have i deres makeuptaske. Der er et par regler du bør kende til inden du går i krig med highlighter. Når du kender dem er det nemt at opnå dit ønskeresultat.

Vi forbinder ofte highlighter med løse, funklende kosmetikprodukter, men der findes faktisk mange forskellige udgaver af produktet. Highlighter findes i form af makeupbaser, så den dækker alle hudens ufuldkommenheder og skaber et strålende udseende. Det findes også som highlightende mousse med en delikat tekstur som gør, at det er nemt at fordele. Udover highlightende egenskaber byder en highlighter også ofte på egenskaber som minder om dem foundation og concealer byder på. Hvis du bruger produktet ordentligt kan du hurtigt komme til at se yngre ud og gemme alle dine ufuldkommenheder.

Hvor og hvordan anvender man highlighter?

Afhængig af produktets tekstur kan man bruge fingrene, en lille svamp, eller en børste. Alle makeupartister er enige om, at produktet skal anvendes på de områder man gerne vil forstørre, såsom kindbenene, panden, midt på hagen, under øjenbrynene, og på amorbuen (over læberne). Du kan komme langt med et enkelt penselstrøg.

Ansigtskonturering

Det er vigtigt, at man starter ansigtskonturering med de rette produkter. Både highlighter og concealer skal passe til hudens farve, så de kan dække hudens ufuldkommenheder til punkt og prikke. Det er ikke nødvendigt at bruge et tykt lag produkt for at se pæn ud; det bør være nok med et enkelt penselstrøg. Derudover er det vigtigt, at man blander produkterne godt ind i huden. Dette gøres bedst med to børster: en mindre børste til at fordele produktet rundt om næsen, læberne, og øjnene samt en større børste til at fordele produktet på kinderne, panden, og nakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *