naturligt-look.jpgDet naturlige look er den nyeste trend og blød makeup (‘no-makeup makeup’) bliver mere populært hver dag. Vi vil alle gerne se friske ud, uden at skulle anvende adskillige forskellige lag skønhedsprodukter. Det er der mange grunde til, såsom at det tager for længe, er for dyrt, og skaber resultater som ikke stemmer med vores forventninger. Af denne grund vil vi alle gerne have svar på det enkle, men vigtige spørgsmål: hvordan ser man godt ud uden makeup på?

Fjern først og fremmest al uønsket ansigtsbehåring . Husk altid, at man kan forbedre sit udseende betydeligt blot ved at plukke øjenbryn – det indrammer øjnene på en naturlig måde. Så er det også en god idé at tage sig af overskægget og håret på kinderne. Du kan enten bruge en tweezer eller ansigtsvoks. Dernæst er det vigtigt, at man stimulerer blodcirkulationen . Vi ved alle, at oplyst hud er en kvindes bedste ven, så du vil uden tvivl være glad for at høre, at dette kan opnås med en meget enkel procedure for farveforbedring som simulerer blodcirkulationen. Det eneste du skal gøre er at dubbe dit ansigt med dine håndflader. Dette forbedrer blodcirkulationen og giver din hud lidt sund blush

For det tredje ser tør hud aldrig godt ud, så du bør anvende en mild creme for at sikre, at den er hydreret og velplejet. Bare en lille smule creme kan forbedre ansigtets udseende, men det er vigtigt, at du husker på, at den ikke må være for tung og fedtet, da dette skaber en usund glans. Hvis du vælger at opgive makeup skal du huske, at bruge nogle delikate fugtighedsprodukter . For det fjerde er det vigtigt, at du plejer dine læber. Du bør tilsidesætte et par minutter til læbepleje hver dag. Hvis de er tørre ser du nemlig ikke så charmerende ud som du gerne vil. Anvend en peeling (såsom sukker) og noget ernærende salve . Resultatet vil være, at din hud bliver mere delikat og får sig en blød glans.

For at kunne oplyse dine øjne er det vigtigt, at du gemmer de mørke rande under øjnene. Disse rande opstår som regel om morgenen og kan gemmes ved at oplyse øjenområdet . Bedst af alt er, at dette sagtens kan gøres uden highlighter! Det bedste produkt at bruge er en creme med oplysende partikler . Det er naturligvis ligeså vigtigt at fremhæve øjnene som det er, at oplyse huden. Hvordan gør man dette uden makeupprodukter? Det vigtigste er, at man plejer sine øjenvipper. Den bedste måde at gøre dette på er ved at krølle dem med en øjenvippe curler . Du kan derudover også anvende en fugtgivende olie for at opnå den sunde glød som får dem til at se tykkere og sundere ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *