Føler du at din hud er blevet værre på det seneste? Ser dit ansigt træt ud, med fine fine linjer eller dybe rynker og pletter? Grib fat i et serum hvis du vil forbedre dermis og reparere huden i dybten. Sørg for at det indeholder den bedste form for retinol, den fineste kvalitet af A-vitamin. Hvad  betyder det helt præcist, og hvordan vælger man sådan et serum? Vi præsenterer en liste over bestsellere nedenfor. Bare vælg!

Retinol til ansigtet – et yderst effektivt og gennemtestet stof.

Ingen anden kosmetisk ingrediens er blevet testet så grundigt igennem, og det er fordi A-vitamin giver så spektakulære og slående effekter. Kosmetologer kom til den konklusion at de fænomenale effekter fra retinol skulle gennemgå detaljerede tests. Overraskende nok, på trods af masser af kosmetiske opfindelser, er retinol stadig det mest effektive anti-aging og hudgenoplivende stof, som overgår alle andre ingredienser.

Hvordan får man retinol til at VIRKE ENDNU BEDRE?

Det kan selvfølgelig lade sig gøre. Retinol-creme for eksempel har en anden effekt (dårligere, fordi det lægger sig på huden) end retinolserum, som er i stand til at trænge ind i dermis, hvor kollagen og elastin bare venter på at få en essentiel dosis A-vitamin.

Det er derfor vi har lavet en liste over de bedste retinolserummer, som vi vil dele med jer. Vi er helt forkælede fordi der er så mange at vælge imellem. Se de bedste produkter til foryngelse og til at slippe af med rynker, akne og gamle hudceller. Det er blevet tid til ungdommelig, frisk og pletfri hud!

TOP 7 SERUMMER MED RETINOL

Nanoil Retinol Face Serum
produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

1. Nanoil Retinol Face Serum

Størrelse: 50ml/1.69oz

Nanoil Retinol Face Serum: Fordele

★ MINDRE SYNLIGE RYNKER
★ ANSIGTSLØFTENDE EFFEKT
★ ANSIGTET SER UDHVILET UD
★ SLUT MED AKNE OG AR
★ IKKE FLERE PIGMENTPLETTER
★ DEN BEDSTE VERSION AF RETINOL
★ ANTIOXIDANT-RIG BOERHAVIA EKSTRAKT
★ MILJØVENLIG GLASFLASKE

Giver dette serum en god effekt?

Ifølge mange brugere er det det eneste rigtige valg når det kommer til retinol. Det sikre en reel genoplivning af huden. Nanoil Serummet forbedre hudens tæthed, nærmest som en botox behandling uden nåle og mikrodermabrasion – den friske hud ser helt ny ud. Dette hammer gode retinol er nådesløs overfor døde hudceller.

Anmeldelser af Nanoil Retinol Face Serum

Det er det højest rangerede serum. Nanoil Serummet giver en stor effekt og arbejder gnidningsløst fordi den er rig på den bedste form for A-vitamin. Nanoil Face Serum er højt vurderet og har fået titlen som den ufejlbarlige behandling for alle mulige hudproblemer: akne, pigmentpletter og rynker.

2. Paula’s Choice 1% Retinol Booster

Størrelse: 15ml/0.5oz

Paula’s Choice 1% Retinol Booster: Fordele

★ GLAT HUD
★ MINDRE AKNE
★ MINDRE SYNLIGE RYNKER
★ EKSFOLIERING, REVITALISERET HUD
★ GOD RETINOL

Giver dette serum en god effekt?

Dette serum er overraskende lille – du vil helt sikkert have brug for at købe en flaske mere hvis du vil have den optimale effekt, såsom reparation af huden og mindre synlige rynker. Fordi retinol virker bedre når vi bruger det over længere tid (huden skal vænne sig til det) er denne lille flaske med garanti ikke nok.

Anmeldelser af Paula’s Choice 1% Retinol Booster

Paula’s Choice Serum får gode bemærkninger og der er ikke nogen som siger at det ikke er effektivt. Det er bare ærgerligt at denne lille flaske koster så meget. Som vi allerede har nævnt, skal retinol bruges i noget tid før man opnår den ønskede effekt, så du skal være forberedt på at købe endnu en flaske.

3. Indeed Labs Retinol Reface

Størrelse: 30ml/1oz

Indeed Labs Retinol Reface: Fordele

★ SYNTETISK RETINOL RA (RAPID ACTION)
★ PEPTIDE, SOM HAR LIGNENDE VIRKNING SOM RETINOL
★ GOD ANTI-RYNKE BEHANDLING
★ MINDRE SYNLIGE PIGMENTPLETTER

Giver dette serum en god effekt?

Dette serum anbefales som en intensiv anti-rynke behandling. Produktet er en blanding mellem creme og serum og det har ikke en lige så intensiv effekt som andre produkter vi præsenterer, men det er et ret populært valg for folk som vil reparere huden eller intensivere deres anti-akne behandling.

Tre former for retinol blandes for effektivt at hjælpe med epidermal fornyelse. Serummet tager sig af de første rynker og udglatter fine linjer i panden og omkring læberne. Det mindsker markant post-akne-mærker og fremskynder cellefornyelse og forbedrer hudens tone.

Anmeldelser af Indeed Labs Retinol Reface

Det vurderes højt, dog mest af unge brugere, som kæmper for at slippe af med post-akne-mærker. Det er godt til at reparere epidermis. Det påvirker mestendels det ydre lag af huden, men det får dog ret gode karakterer som et anti-aging produkt.

4. BasicLab Cosmetology Esteticus 2% Retinol Serum

Størrelse: 30ml/1oz

BasicLab Cosmetology Esteticus: Fordele

★ RETINOL FORBEDRET AF COENZYME Q10
★ SQUALANE I FORMLEN
★ HUDREPARATION
★ MINDRE SYNLIGE RYNKER OG MØRKE PLETTER.

Giver dette serum en god effekt?

Avanceret natserum baseret på 2% ren retinol kombineret med coenzyme Q10 og squalene – formlen hjælper med at mindske rynker og har en anti-aging effekt. Dette kraftigt virkende serum er ikke egnet til følsom hud, men det er en ret god intensiv reparationsterapi til aldrende hud og dybe rynker.

Anmeldelser af BasicLab Cosmetology Esteticus 2% Retinol Serum

Serummet har en kraftig effekt og en virkelig høj pris. Du skal være forsigtig når du bruger produktet, for det er ikke usandsynligt at huden reagerer på produktet og bliver rød, hvilket bekræftes af mange brugere. BasicLab Serummet får høje karakterer for behandling af moden hud og synlige alderstegn.

5. REN Clean Skincare Bio Retinoid

Størrelse: 30ml/1oz

REN Clean Skincare Bio Retinoid: Fordele

★ MINDRE SYNLIGE RYNKER ANTI-RYNKE EFFEKT
★ FYLDIGERE, GLATTERE HUD
★ PÆN HUDTONE
★ VEGANSK FORMEL

Giver dette serum en god effekt?

REN Clean Skincare Bio Retinoid er et avanceret olieserum der sigter mod at fjerne rynker og forbedre hudens tone. Det indeholder naturlige A-vitaminderivater: retinoidanaloger. Regelmæssig brug af dette ansigtsserum sænker risikoen for at få alderspletter, mens huden ser fyldigere og sundere ud.

Anmeldelser af REN Clean Skincare Bio Retinoid

Dette serum er ikke en populær anti-akne behandling, men det er et godt valg til aldrende hud, dybe rynker og mørke pletter.

6. Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum

Størrelse: 15ml/0.5oz

Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum: Fordele

★ GLATTERE HUD
★ TØR OLIEFORMEL
★ BLIDT, IKKE-KOMEDOGENT
★ LAV KONCENTRATION AF RETINOL
★ EGNET TIL FØLSOM HUD

Giver dette serum en god effekt?

Dette retinolserum er lavet for at afværge ansigtsrynker. Formlen indeholder en aktiv form for retinol, ren retinol infunderet i olier for at få det til at virke bedre og forhindre at det nedbrydes. Produktet arbejder på at reducere forskellige typer rynker, og får ansigtet til at se mere fast ud. Den tøre olieformel er ikke-komedogen.

Anmeldelser af Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum

Dette tørre olieserum er meget lækkert at bruge, men det skal bruges om aftenen, da det ikke er et godt match med nogle make-up produkter, desuden skal det altid sættes sammen med en solcreme med en høj faktor hvis det bruges om morgenen.

7. SESDERMA Reti Age Serum

Størrelse: 30ml/1oz

SESDERMA Reti Age Serum: Fordele

★ HÆMMER HUDENS ALDRING
★ MINDRE SYNLIGE MØRKE PLETTER
★ BOOSTER HUDENS ELASTICITET OG FYLDE

Giver dette serum en god effekt?

Sesderma Serummet sigter mod at stoppe hudens aldringsproces. Det fuldender Sesderma Reti Age Cream, minimerer synligheden af rynker inklusiv smilelinjer og hjælper hud som har mistet sin fylde, ser træt ud og har en ujævn tone. Dette serum forhindre også for tidlig aldring.

Anmeldelser af SESDERMA Reti Age Serum

Serummet virker godt, men det er temmelig stærkt og derfor kan det ikke anbefales til reaktiv hud og hud med akne. Anmeldere råder dig til at konsultere med en dermatolog hvis du har følsom hud. Derudover er det også ret dyrt og det er ikke ret mange piger der siger de vil købe Sesderma Reti Age Serum. De skulle i øvrigt heller ikke være ret effektivt, med mindre man bruger det sammen med Sesderma Reti Age Cream.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *