Du gør dit bedste for at pleje håret men det bliver stadig svagere og mere statisk? Hvis tilstanden af dit hår ikke ligefrem er tilfredsstillende, så betyder det to ting. Først og fremmest, skal håret bruge en god portion keratin og, for det andet, skal du bruge noget bedre end hårbalsam. Giv dit hår hydrolyseret keratin. 20 minutter om ugen – så lidt behøves for at Nanoil hårmasken udfolder sit fulde potentiale og genopbygger dit smukke hår, som helt klart skal bruge lidt hjælp.

Keratin: En byggesten til smukt hår

Hvad er keratin egentlig? Det er ganske enkelt en byggesten i håret. Hvis niveauet af keratin i håret er højt, er håret stærkt og modstandsdygtigt overfor skader. På denn anden side, hvis niveauet sænkes – som desværre sker oftere end vi ønsker – så bliver håret svagere, tørt, skrøbeligt og mangler glans. Er det også tilfældet for dit hår? Så lad os gøre noget ved det! Sørg for at dit hår altid er smukt og ikke mangler noget. Giv det jævnligt keratin – det mest værdifulde protein og hårets byggesten.

Nanoil hårmaske med keratin – hvad gør den anderledes?

Nanoil er hydrolyseret keratin af højeste kvalitet, der effektiv bygger sig selv op i hårskaftet, reparerer skader, gør håret stærkere og smukkere, og gør det mere modstandsdygtigt overfor skader. Hårmasken indeholder også panthenol, som er en meget effektiv ingrediens når det gælder forbedring af håret samt hårpleje. Når det kombineres med keratin, danner de en duo der giver håret alt det skal bruge for at vokse sig sundt, stærkt og smukt. Disse ingredienser giver dig en flot frisure allerede fra første brug.

Fordelene ved Nanoil-hårmasken med keratin

Den professionelle hårmaske er designet til hjemmebrug, så du ikke behøver dyre behandlinger hos frisøren. Nu kan du nemlig pleje håret derhjemme som en professionel. Prøv kraften ved keratin i denne hårmaske. Nanoil Keratin Hair Mask er et multifunktionelt produkt der kan følgende.

  • GENOPBYGGE HÅRET
  • GØR HÅRET STÆRKERE PÅ HELE LÆNGDEN
  • BOOSTER GLANS OG FORBEDRER HÅRETS UDSEENDE
  • BESKYTTER HÅRET MOD SKADER
  • REDUCERER KERATINMANGEL

Nanoil hårmaske med keratin – kommentarer

Der er et par årsager til at brugere giver Nanoil Keratin Hair Mask positive anmeldelser. En af dem er, at denne hårmaske passer lige godt til alle hårtyper. Det matcher tørt hår der har brug for dyb genopbygning, og virker også godt på sundt hår der skal bruge beskyttelse mod skader. Nanoil-hårmasken med keratin er også en god løsning for fint og fedtet hår – ingredienserne er blevet omhyggeligt udvalgt for at nære håret i dybden uden at tynge det ned. Nanoil Keratin Hair Mask er en hårbehandling der anbefales af frisører og stylister. Det er en fantastisk komposition der drager nytte af kraften ved keratin og provitamin B5 til at genopbygge håret helt.

Hvordan påfører man Nanoil hårmaske med keratin?

Det anbefales at behandle håret med Nanoil-masken mindst en gang om ugen. Påfør en portion af Nanoil Keratin Hair Mask til vasket og håndklædetørt hår, lad det sidde i 10-20 minutter og rens herefter grundigt. Børst igennem og nyd dit flotte hår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *