Er du på udkig efter en let varmebeskyttelsesspray, der er kraftig og effektiv nok til at beskytte dit hår mod den ødelæggende effekt som varmestyling har? Det tænkte vi nok og derfor vil vi her gennemgå 5 topbedømte termiske produkter, som dit hår vil elske. Vælg en af ​​dem og bekymr dig ikke længere om tørhed, spalter og krus. Hvilke varmebeskyttere er bør du prøve?

TOP 5 spray med varmebeskyttelse til hår

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

VARMEBESKYTTENDE SPRAY

Dette er det absolut bedste skønhedsprodukt kreeret til at holde håret sikkert under varmestyling. Den øgede modstandsdygtighed over for de høje temperaturer er tilvejebragt af de nøje udvalgte ingredienser. En af ongredienserne – nemlig silkeproteiner – tilføjer glans og holder håret på plads ved at bekæmpe krus og statisk elektricitet. Det samme stof er brugt for at beskytte håret mod UV-stråler og ekstremt høje temperaturer (temperaturer på op til 220°C/440°F). Desuden er Nanoil Heat Protectant Spray også i stand til at bevare hårfarven, hvilket forhindrer den i at falme. Denne fantastisk alsidige varmebeskyttelsesspray er velegnet til alle hårtyper. Når den fordeles jævnt, skaber den en ultralet beskyttende belægning, der ikke trækker håret den mindste smule ned. Hvis du vil vide mere om Nanoil Heat Protectant Spray, så gå til nanoil.dk

#2 Kevin Murphy Ever Glat

Dette er den prestigefyldte varmebeskyttelsesspray kendt over hele jordkloden. Den blev skabt for at afhjælpe uregerligt og kedeligt hår med at tage kontrol over alt håret. Med Kevin Murphy Ever Smooth får du langvarig beskyttelse mod den varme, der genereres af hårtørrer, glattejern og krøllejern. Produktet gør det lettere at skabe frisurer ved at tæmme strithår og fjerne statisk elektricitet fra hvert enkelt hårstrå. Kevin Murphy Ever Smooth er velegnet til både tungt og fint samt sart og lavt porøst hår, og anbefales både af almindelige brugere og professionelle hårstylister. Med et indhold af nogle få naturligt udvundne ingredienser som blå og hvid cypres og citronasp, holder denne varmebeskyttende spray dit hår perfekt hele dagen lang.

#3 Ouai Heat Protection Spray

Et populært og top-vurderet produkt, der gør håret strålende og kraftigt, men mest af alt gør det håret modstandsdygtigt over for overeksponering af ekstrem varme. Denne lette spray anbefales primært til fint og sart hår. Når den påføres, danner den en belægning, der hjælper dit hår med at forblive glat, skinnende, veænæret og stærkt nok til at modstå mekanisk skade. Produktet ville ikke være så effektivt, hvis det ikke var for den såkaldte polymerteknologi. Nu behøver du kun ét produkt til at give dit skrøbelige hår – den varige beskyttelse under varmestyling – endda hvis det er farvet.

#4 Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Denne varmebeskyttende spray fås i to forskellige størrelser. Den mindste version vælges ofte af dem, der ønsker at tilbringe et par dage under sydens sol og ikke ønsker at vende hjem med ødelagt hår. Formlen indeholder planteolier, der holder håret beskyttet mod de høje temperaturer ved at låse fugten dybt inde i hårstråene. Hvor mange forskellige typer olier findes der i dette sortiment? Hele 6 af slagsen! Hver af dem øger elasticiteten, opretholder hydrering og tæmmer uregerligt hår. Selve olierne efterlader en gennemsigtig belægning omkring hvert enkelt hår, og håndterer desuden krus og statisk elektricitet. Denne effektive spray er helt klart værd at prøve, medmindre dit hår er fedtet. Formlen er en lille smule tungere, derfor passer den bedre til skadet og dehydreret hår.

#5 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

De allerfleste har hørt om dette mærke. Dette varmebeskyttelsesprodukt fra Kerastase er faktisk en hårbalsam designet primært til svagt og skrøbeligt hår, der ofte udsættes for varmestyling. Chronologiste Thermique Regenerant danner en umærkelig beskyttende barriere, der holder håret sikkert og modstandsdygtigt over for eksterne aggressorer. Den samme belægning låser fugten inde for at give et mere modstandsdygtigt og velplejet udseende – uden at fratage håret volumen! Ingefærekstrakt og edelweiss-stamceller styrker håret og forhindrer spaltning. Tørt hår bliver glat og lettere at håndtere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *