klorane.jpgKloranes første produkt var en kamilleshampoo som for alvor satte mærket på kortet. Produktet bruges af folk verden over og betragtes som et af de bedst renseprodukter. Dets honning- og blomstertekstur er vendt tilbage med minder fra de sidste mange årtier.

Kamille – den legendariske aktive ingrediens

Klorane shampoo har anvendt kamille, en enestående aktiv ingrediens, de sidste 50 år. Siden begyndelsen har kamille symboliseret mærket, men det er langt fra den mest populære slags kamille. Klorane laboratierne har udvalgt en særlig version af blomsten med højt apigeninniveau – Matricaria recutita, som kultiveres i Egypten. Blomsten indeholder et højt antal naturlige farvemidler som bliver liggende på hårets overflade fremfor at synke ned i strukturen. Ved at ligge ovenpå håret formår blomsterne at skabe et naturligt highlight til blondt hår og gyldne skær til mørkere hår.

Klorane – highlighter alle nuancer

Klorane produkter med naturlig kamille er helt naturlige. De indeholder ikke silikoner, parabener, eller andre skadelige ingredienser og derudover er de også bionedbrydelige. Kosmetikprodukterne påvirker ikke hårets struktur og er baseret på naturlige ingredienser. Af denne grund er de sikre at bruge og anbefales endda til brug på børn.

Klorane kamilleshampoo

Det første Klorane produkt var en highlightende shampoo. Nu til dags byder butikker på flere moderne udgaver af produktet, til alt fra blondt til lysebrunt hår. Den highlightende shampoo har en honningtekstur og dufter af honning og blosmter. Klorane shampoo er en fantastisk base beriget med ingredienser som gør håret mere glansfuldt og nemmere at rede.

Klorane kamillebalsam

Derudover har Klorane udgivet en hårbalsam som gør det nemmere at rede, ernære, blødgøre, glansgive, og highlighte håret. Balsammen er også baseret på kamilleekstrakt; efter et par ganges brug får håret et naturligt highlight. Klorane Reflets Blond balsam har en cremet tekstur som er nem for håret at absorbere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *