falske øjenvipper

I dag er skønhedsmarkedet på et ekstremt højt niveau. Kvinder har adgang til mange forskellige løsninger som kan ældre deres look. En af disse produkter som er værd at lægge mere mærke til, er individuelle cluster vipper – DIY Eyelash Extensions fra Nanolash!

Hvordan kan du selv gøre dine vipper tykkere?

Øjenvipper er en af de vigtigste dele af øjnene. Kvinder har normalt de største problemer med dem da naturlige vipper kan være:

  •  Svage – Hovedsageligt på grund af flere års behandlinger;
  •  Korte – Denne faktor er betinget af genetik;
  •  Mangler kurve – Genetik kan også være ansvarlig for dette;
  •  Lyse, og nærmest ikke eksisterende.

Det er ikke underligt at kvinder er tilbøjelige til at prøve forskellige løsninger for at forbedre tilstanden af deres øjenvipper, men på hvilke måder kan man gøre dette?

Den rette mascara

Mascara er et skønhedsprodukt som efter hensigten skal hjælpe med at opnå effekten af ”kunstige øjenvipper”. I butikkerne kan du finde mascara som lover at gøre vipper tykke, længere eller mere fyldige. Desværre er effekten du opnår ved mascara sjældent tilfredsstillende. Derudover forvinder alle disse effekter når du fjerner makeup om aftenen.

Kunstige øjenvipper

Kunstige øjenvipper er også en populær måde at give naturlige vipper mere volumen på. Disse effekter er dog midlertidige, og påsættelsen af disse kan også være meget besværlig. De har en tildens til at falde af når du mindst forventer det, og dette kan ødelægge selv den flotteste makeup.

Semi-permanente vipper

Dette er en populær behandling som mange kvinder vælger. På cirka 2-3 timer hos en vippetekniker kan du få vipper der normalt holder i ca 3-4 uger. Denne behandling påvirker desværre dine naturlige vipper på en negativ måde, og dette kan svække dine vipper.

DIY Lash Extensions fra Nanolash

Individuelle klyngevipper fra Nanolash – DIY Eyelash Extensions er absolut en nyhed indenfor øjenvippe extensions. Boksen indeholder 36 individuelle cluster vipper som du selv kan påsætte. De er opdelt i 3 længder og der er 8 styles at vælge imellem. Du kan påsætte disse falske vipper på kun 10 minutter og de holder i 5 dage. Dette er virkelig en skønheds gamechanger der fortjener mere opmærksomhed.

falske øjenvipper

Hvordan kan man bruge DIY Lash Extensions?

Som nævnt allerede kommer DIY Lash Extensions fra Nanolsh i en boks med enkelte klynge øjenvipper så du selv kan lave øjenvippe forlængelse. Men du kan også vælge det komplette sæt til at lave øjenvippe forlængelser derhjemme! Ud over de klassiske cluster øjenvipper indeholder sættet også:

  •  Nanolash bonder;
  •  Nanolash remover;
  •  Vippe værktøj;
  •  Nanolash sealer.

Påsætningen af disse vippeklynger er i sig selv utrolig nemt. Der er ingen grund til at have forudgående erfaring med det. Alt du skal er blot at påføre et tyndt lag af bonderen og vente på at det bliver klistret. Derefter skal du påsætte de falske øjenvipper og lave det look du ønsker. Til sidst skal du blot forsegle looket med sealeren.

På bare 10 minutter kan du kreere et fint vippelook, eller et mere fyldigt look som ”Russian volume”. Det er alt hvad der skal til for at du kan lave gør-det-selv klynge vippe extensions, og få et naturligt smukt vippelook.

falske øjenvipper

DIY Lash Extensions opsummering

De lette falske øjenvipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions gør det hurtigt og let for dig at påsætte vippe extensions derhjemme.  Det tager kun 10 minutter at kreere et lash look som holder i 5 dage.

De individuelle klyngevipper som du kan påsætte derhjemme, overbelaster ikke de naturlige vipper, og passer godt til sensitive øjne. De falske øjenvipper er bløde og imiterer helt perfekt naturlige vipper så du kan med ro i maven lave en øjenvippe forlængelse med klynge øjenvipper uden at være bange for at skade dine egne øjenvipper. 

DIY Eyelash Extensions kommer med en fleksibel sort stribe for at blende de falske øjenvipper godt med de naturlige vipper. Takket være denne funktion er det let for dig at påsætte dem, selv første gang du prøver dem, – du kommer ikke til at opleve nogle problemer med at påsætte dem.

Cluster øjenvipper – gør-det-selv vippe extensions fra Nanolash
Er et premium produkt. De lader dig opnå spektakulære resultater på ingen tid. De er de perfekte falske øjenvipper til bryllupper, arbejde eller spontane photoshoot’s.