l-oreal-paris.jpgHemmeligheden bag smukt, velernæret hår er god hårpleje. Med sin lette tekstur og enestående egenskaber er Elixir en af de bedste restaurationsmetoder. L’Oreal Paris har indrømmet, at Magical Power of Essential Oils er inspireret af traditioner fra hele verden. Det er takket være denne inspiration, at de tre Elseve produkter blev vakt til live.

Elseve L’Oreal Paris byder på tre forskellige eliksirprodukter som matcher selv det vildeste hårs krav. Opskriften er baseret på en blanding af seks blomsterolier.

  • Kamilleolie, restaurerer glans og fugtgiver,
  • Hørolie, låser fugten inde,
  • Solsikkeolie, ernærer håret i dybden,
  • Lotusblomst, beskytter og gør håret glattere,
  • Tahitian gardeniaolie, modvirker tørhed,
  • Roseolie, udglatter og smidiggør håret.

Beautifying Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Den forskønnende eliksir byder på pleje til farvet hår. Eliksiren ernærer håret og gør farven mere intens ved at modvirke vaskning. Dette lette produkt har ikke en fedtet konsistens. Det beskytter håret mod eksterne faktorer efter, at man har farvet det. Produktet ernærer, beskytter, og disciplinerer håret ved at gøre det mere glansfuldt og intenst.

Nourishing Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Nourishing Elixir fra Magical Power of Essential Oils kollektionen er udviklet til brug på normalt hår som har tendens til at blive tørt. Den rige formular indeholder grøntsagsolier og ernærende ingredienser som hjælper med at udglatte håret og beskytte det mod eksterne faktorer. Produktet kan give selv det vildeste hår sin glans og blødhed tilbage.

Restoring Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Denne restaurerende behandling fra Elseve Magical Power of Essential Oils er udviklet til tørt og skadet hår. Produktet er nemt at bruge da det absorberes med det samme. Allerede fra starten ernærer det håret og restaurerer fibrene fra rødderne til spidserne. Produktet regenererer håret i dybden. Derudover ernærer og restaurerer det hårets sunde udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *