Overplukkede eller forkert formede øjenbryn?

Tynde bryn der falder ud?

Øjenbryn der ikke vil vokse meget ud og ligner tynde tråde?

En ud af tre kvinder gennemgår det. De fleste af os er utilfredse med udseendet og tilstanden af øjenbrynene. Overraskende nok, er der en simpel løsning. Gå efter en god øjenbrynsserum, f.eks. Nanobrow – et kvalitetsprodukt der overgår alle andre behandlinger. Hvordan virker det og hvorfor får det så gode anmeldelser? Hvornår kan du se de første effekter af Nanobrow-behandlingen? Og endelig, hvilke resultater kan du opnå efter du bruger Nanobrow?

Nanobrow Øjenbrynsserum… hvad er det?

Uden at overdrive, så kan Nanobrow kaldes for svaret til alle kvinders bønner og drømme om tykke, smukke, perfekte bryn. Ikke alle af os har fået Frida-agtige bryn fra naturens side. Mange kvinder plejede at følge de berygtede trends med at overplukke deres bryn indtil de fik øjennbryn så tynde som tråde. Som konsekvens, vil udmattede hårsække til bryn ikke længere lave nye hår.

Løsningen er Nanobrow – en perfekt vækstimulerende og forstærkende brynsserum der også virker på øjenbrynenes hårsække. Det promoverer vækst og deling af celler i hår-matrixen. Nanobrow giver nyt liv til ikke-aktive hårsække og bryn, som ikke længere vokser eller når vækstprocessen er for langsom.

Hvordan virker Nanobrow Øjenbrynsserum?

Nanobrow absorberes hurtigt ind i huden, forstærker øjenbrynene fra basen – roden. Hårsækken er præcis det sted hvor de primært stimulerende og genopbyggende processer opstår. Nanobrow sørger for at dette sker ordentligt, udløser arbejdet med ‘sovende’ bryn, leverer næringsstoffer til øjenbryn gennem deres længde, gør dem tykkere, stærkere og mere kraftfulde på samme tid.

Serummet giver en komplet rekonstruktion, forstærkning og fantastisk look til brynene overraskende hurtigt. Nanobrow genopbygger og beskytter ikke bare brynene mod skader, men plejer også huden om dem.

Nanobrow serum – hvornår opstår effekterne?

Effekten ved at bruge Nanobrow dukker op efter blot et par uger fra det øjeblik du påbegynder behandlingen. Hyppighed er nøglen til succes. Afhængig af tilstanden og skaden på dine bryn, så kan de første ændringer forventes efter blot 3-4 uger. Mange piger er vilde med Nanobrow og siger at det har givet dem en total make-over på omkring en måned.

Hvordan ser øjenbrynene ud efter Nanobrow-terapien?

 • øjenbryn er utrolig meget stærkere, mørkere og hydrerede efter 3-4 uger
 • øjenbrynene er længere, tykkere og ser mere tætte ud, og begynder at vokse tilbage efter 5-7 uger
 • vækstfasen accelereres, hele brynlinjen ser mere voluminøs ud og øjenbrynene er helt genopbyggede efter 2 måneder.

Hvem er Nanobrow designet til?

Nanobrow løser alle problemer med øjenbrynene, både med plejen og udseendet af brynene. Den er multifunktionel og behandler:

 • lyse, tynde bryn
 • forkert formede bryn
 • svage bryn der falder meget ud
 • blokeret vækst af øjenbryn
 • øjenbryn der måske har en udvasket farve på grund af dehydrering
 • dehydreret hud i området om brynene
 • skadede øjenbryn på grund af sollys eller forkerte produkter

Nanobrow Serum Anmeldelser

Nanobrow er et brynserum der har de bedste anmeldelser på markedet. Det er ekstremt effektiv, omhyggeligt testet og styrker brynene på flere måder (lige fra hår-matrix, hårsække, hårskaft til de ydre strukturer), og genopbygger som intet andet produkt. Nanobrow har en pris der perfekt går sammen med kvalitet. Bloggere, vloggere og make-up artister sværger til produktet og siger at det er en perfekt fremhæver af øjenbryn.

22 kommentarer “Hvordan stimulerer man hurtigere vækst af øjenbryn? Vælg Nanobrow – Bedste ratede serum”

 1. Christine

  hey, har nogen her brugt den og kan fortælle mig om hypen er god nok?

  Svar
  • Polina

   Jeg bruger Nanobrow. Jeg havde engang en brynserum fra Revitalash men det virkede slet ikke på mine bryn. Jeg kan godt lide ingredienserne i Nanobrow og besluttede mig for en forandring. Det var et godt valg, for serummet virker bedre og er meget let – det efterlader ikke noget fedtet lag så jeg kan påføre make-up efter serummet.

   Svar
 2. Rikke

  kun tre uger???

  Svar
 3. Vanessa

  Du skal bruge det i længere tid, faktisk hele tiden. Men du ser først ændringer efter 3 uger, måske 4 men det afhænger

  Svar
 4. Amanda

  Jeg har fået et tredje problem: mine bryn har ikke vokset i flere år, ovehovedet ikke… Har nogen haft det samme problem?

  Svar
 5. Claudia

  Mine bryn voksede tilbage super hurtigt med Nanobrow, du bør prøve den!

  Svar
 6. Jane J.

  Jeg har altid drømt om NORMALE bryn men de voksede slet ikke, og jeg kiggede endda på priser for microblading men min ven købte heldigvis Nanobrow. Det virker! Det tog mine bryn fem uger for at vokse tilbage, men jeg anbefaler det til alle!

  Svar
 7. Helle

  Indeholder serummet parabener? Jeg er allergisk overfor alle produkter har dem :-(

  Svar
  • BellaJ

   @Helle det er uden parabener! Du kan sagtens bruge det for kompositionen er mild på følsom hud. der er masser af planteekstrakter og vitaminer, ingen kemi

   Svar
 8. Lotte

  Der er en fuld liste over ingredienser på nanobrows hjemmeside, ta get kig!

  Svar
 9. Viola

  Effekten er det vigtigste for mig og nanobrow giver vilde effekter! God definition af brynene og super naturlig

  Svar
 10. Bianca

  P-E-R-F-E-K-T

  Svar
 11. Susanna

  Det er det eneste øjenbrynsserum som hjalp mig med at holde tab af bryn tilbage. Jeg troede jeg måtte beholde de tynde og små bryn for evigt… Men lad mig sige, du skal ikke give op! Nanobrow hjalp mig så det kan også hjælpe dig!

  Svar
 12. Vikii

  Kan man kun få Nanobrow i webshops?

  Svar
  • Nicoline S.

   Jeg foretrækker online shopping og det er ikke onget problem at de sælger nanobrow online. Jeg bestiller altid min nanobrow på den offcielle side og den leveres hurtigt. Selv hvis jeg skulle vente længere er det fint – effekten er det værd :)

   Svar
 13. Linda

  VIRKER GODT! det gjorde mine bryn mørkere, tykkere og jeg bemærkede endda at de nye hår voksede. Cool! Jeg har aldrig haft så fyldige bryn før!

  Svar
 14. hottie

  Mine bryn må være vildt dovne for de stoppede med at gro. Jeg ville elske at få dem tykkere og længere, for de har den forkerte form, og så vil de slet ikke vokse! Nogle af mine venner har talt om nanobrow så jeg køber den og deler resultaterne med jer :)

  Svar
 15. Sonja

  Kvalitetsingredienser, gode effekter, god pris sammenlignet med andre produkter.. Den topper alt andet! Jeg sværger til Nanobrow!

  Svar
 16. Vanessa

  Jeg tror jeg skal prøve castorolie først

  Svar
 17. Agnes

  du behøver ikke vente hele to måneder!mine bryn blev tykkere langt hurtiger eog nu bruger jeg den bare en gang i mellem for at holde effekten længere

  Svar
 18. Vibeke

  en af de bedste gaver jeg har fået, helt seriøst

  Svar
 19. Maria

  Mine bryn var mørkere og stærkere efter bare to uger, nu er det den syvende uge med behandling – jeg har fået ekstremt tykke bryn som jeg altid har drømt om

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *