Selvom brynmascaraer har været til stede på skønhedsmarkedet i nogen tid nu, er de stadig en nyhed for mange makeupfans. De fleste af dem forbinder dem med almindelige mascaraer til vipper. Hvis du heller ikke har prøvet at bruge brynmascara endnu, fordi du synes, det ikke er det rigtige for dig – så oplev én, der fremhæver selv de tyndeste og smalleste buer: Nanobrow Shape Mascara, professionelle makeupartisters foretrukne brynmascara.

Hvad er en brynmascara egentlig?

Der er forskel mellem brynmascara og almindelig mascara. Selvom de ser identiske ud, er der nogle forskelle mellem de to. Først og fremmest er børsten formet forskelligt og er lidt mindre, i stand til at nå hvert lille hår. Brynmascaraen er mindre pigmenteret end den almindelige mascara, da den skal levere en mere subtil, naturlig effekt – øjenbryn bør ikke være det mest udtryksfulde element i ansigtet, i modsætning til f.eks. øjenvipper. Nanobrow Shape Mascara er et klassisk eksempel på en velkomponeret brynmascara: Den fås i flotte, naturlige farver, har en fantastisk formel, der øger volumen af de mindste små hår og er udstyret med en lille og ergonomisk spoolie, der gør det nemt for dig at dække og definere hvert enkelt brynhår.

Nanobrow Shape Mascara – tilgængelige nuancer at vælge imellem

Nanobrow Shape Mascara kan købes i tre tilgængelige farver. De skal vælges omhyggeligt for at matche farveskemaet i dit ansigt. Den lyseste farve er dedikeret til dem med blond hår: det giver mulighed for at skabe en naturlig og udtryksfuld makeup. Den mørkere nuance er perfekt til makeupfans med brunt hår, og den dybeste nuance er bedst til dem med næsten sort eller sort hår. Husk, at disse instruktioner ikke behøver at blive fulgt – du kan blande og kombinere nuancerne præcis som du vil for at skabe den farve, der fungerer besdst for dig. Det er også muligt at anvende to farver på samme tid: en lysere til de indre dele af øjenbrynene og en mørkere til brynhalerne. Dette vil resultere i en smuk ombre effekt, der får brynene til at se tredimensionelle ud.

Nanobrow Shape Mascara – resultaterne

Hvilke resultater kan du forvente ved brug af Nanobrow Shape Mascara? Mascaraen fremhæver øjenbrynsbuer, og ansigtet bliver mere udtryksfuldt. Kosmetikken har en fløjlsagtig, langtidsholdbar formel, der holder mange timer i perfekt tilstand. Hvert lille hår bliver belagt med et jævnt lag af produktet, så dets volumen og tykkelse øges. Resultaterne kan øges yderligere: tilføj blot mere end et lag, efter at det første lag er helt tørt. Dette makeup trick vil give dig endnu mere udtryksfulde øjenbryn. Mascaraen farver ikke kun hårene, men disciplinerer dem også og holder dem på plads hele dagen lang. 

Hvordan bruger man Nanobrow Shape Mascara?

  • Vigtigst af alt skal dine øjenbryn være formet korrekt. I stedet for voksning, bør du anvende pincet eller en øjenbrynstrimmer. Nanobrow Shape Mascara kan bruges på to måder: alene, til at skabe en komplet brynmakeup – for at gøre det, skal du kæmme brynene grundigt igennem med en ren spoolie og derefter påføre mascaraen på hårene. Påføringen er utrolig nem og hurtig. Denne mulighed er perfekt til dem, der har temmelig tykke og fyldige øjenbryn fra naturens hånd. 
  • Nanobrow Shape Mascara kan også bruges som sidste trin i en mere kompliceret brynmakeup. Denne metode er baseret på at udfylde brynene med et andet produkt først, dvs. brynpudder eller pomade (tilgængelig i Nanobrow-tilbuddet, tjek det ud på www.nanobrow.dk); så kan du fortsætte til sidste trin i din makeup, og der anvende Nanobrow Shape Mascara – det vil fungere som en fixer til den tidligere påførte makeup. Brynene vil blive fremhævet og makeuppen holdbar. Dette vil helt sikkert forbedre dit udseende og give dit ansigt karakter. Teknikken anbefales til dem, der kæmper med blyanttynde og sarte øjenbryn, der kræver mere definition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *