Et par værdifulde mineraler, vitaminer og andre organiske komponenter kan løfte hårpleje til et nyt niveau – det er sådan algae micellar shampoo fra Nanoil kan beskrives. Marine-hårbehandling og ekstra hårbehandling til hovedbunden er nu muligt takket være små miceller. Lær mere om shampooen, som blogland har kåret som den bedste fugtende shampoo i år. Nanoil Algae Micellar Shampoo er banebrydende og vil opgradere din daglige skønhedsrutine!

Alger i Nanoil shampoo: Hvordan virker de?

I dag ved vi, at det er muligt at forbedre hårets udseende under vask. Men hvordan gør man det effektivt? Ræk ud efter den fugtende kraft i alger, olier og værdifulde ingredienser, der skærmer håret mod solen.

Micellar shampoo fra Nanoil beriget med norialger er det første skridt mod perfekt hår. Få en mildt renset hovedbund, takket være kraften ved miceller, der lindrer og afblancerer pH. Sørg for, at dit hår er stærkt, fugtet og genoplivet.

Miceller i Nanoil shampoo: Hvordan virker de?

Miceller er små komponenter der “absorberer” snavs og forurening. De er en af de bedste rensende agenter som tilføjes til skønhedsprodukter primært fordi, at udover at frigøre hovedbunden fra toksiner, kan de også genoprette fugten i håret. Med andre ord, disse små miceller tilføjet til shampooen fjerner snavs fra håret samt lindrer, heler og balancerer hovedbundens pH.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Dedikeret hårtype

Micellar shampoo med alger fra Nanoil er en super mild og dybt nærende hårbehandling. Selvom det passer til alle hårtyper helt perfekt, så virker Nanoil Algae Micellar Shampoo virker bedst til fedtet hår der har brug for en stor portion af hydration og næring, der trækkes direkte fra havmineraler.

Denne micellar shampoo forbedrer ikke blot håret, men fokuserer også på hovedbunden ved at håndtere seborré og lindre irritationer. Derudover er miceller i stand til at genoprette hovedbundens pH-balance.

Hvis dit hår ikke kan håndtere høj fugtighed og bliver kruset og statisk meget hurtigt, hvis det mangler hydration og hurtigt taber vand, så bør du overveje at give Nanoil Algae Micellar Shampoo et forsøg.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Ingredienser

  • Nori algeekstrakt – alger er en af de fineste og helt naturlige ingredienser der bruges til dybdegående, reparerende hårbehandlinger. En anden fordel ved alger er, at de kan nære håret og beskytte det mod skadelig UV. Alger er lig med styrkning, udglatning og forbedret modstandskraft i håret.
  • Hydrolyseret Tara trægummi – en unik og værdifuld ingrediens, der bruges i hårpleje, en naturlig polymer der danner et lukket lag på håret, booster fugt og regulerer produktionen af talg.
  • Hydrolyseret castorolie – beskytter og fugter. Derudover bekæmper det hårtab, gør folliklerne stærkere, er antiseptisk og hjælper hovedbunden med at få det bedre.

fugtende micellar shampoo med alger Nanoil

Hvad er fordelene ved at bruge Nanoil Algae Micellar Shampoo?

  • Genopfylder håret med fugt.
  • Beskytter håret mod solens stråler.
  • Efterlader håret elastisk.
  • Renser håret og hovedbunden.
  • Er mild og genopretter hovedbundens pH.
  • Udglatter håret.

Kan du lide ideen om hårpleje med alger? Få bedre resultater ved at kombinere algae micellar shampoo med andre hårplejeprodukter, der lanceres af Nanoil. Vælg en hårmaske med alger og en let alge-mist der reparerer i dybden. Mere info findes på [nanoil.dk]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *