En let og simpel løsning til dit daglige look

Hver kvinde har sin stil og når man taler makeup, kan det ofte være svært at finde en balance mellem mere markante udtryk, og de mere subtile modetrends. Jeg har ofte forsøgt at finde en måde, hvorpå jeg kan tilføre mit look ny energi uden at det skal blive for kraftigt – og jeg har lige fundet min perfekte løsning!

Wibo Strobing Make Up Shimmer Kit er et must-have hvis du leder efter et prisbilligt, let og simpelt supplement til dit daglige look. Med kit’et får du tre glimmerkræmmer, der hver især indeholder en smuk, perlemorsfarvet skygge og et par lysreflekterende perlepuldre. Highlighter kit’et fra Wibo er lavet udelukkende af ikke-toksiske ingredienser, der ikke skader din hud, og samtidig er nærende og beroligende.

Wibo highlighter kit
Wibo highlighter kit – råhvid med et strejf af pink og apricot toner.

Gør dit look personligt

Du kan bruge Wibo kit’et til at opnå perfekt look, der passer til alle lejligheder. Det sofistikerede udtryk, som highlighter kit’et giver er forholdsvis diskret, men alligevel bemærkelsesværdigt. Du kan anvende highlighterne på dine kindben og i pandehåret, for at give dem et “popping” udseende. Dette vil give dig en naturlig glød og samtidig styrke konturerne omkring dit ansigt.

I Wibo kit’et er der tre forskellige toner, der syner af gudinde så du kan finde den rette farve til netop din hudtone. Det som gør dette produkt så lækkert, er, at det giver dig mulighed for at tilføre et mere personligt touch til dit look og stadig være fashionable – det er langt fra et traditionelt produkt. Den naturlige glød som highlighter kit’et skaber, gør at dit daglige look får et frisk boost.

Hudvenligt og langvarigt

Highlighter kit’et fra Wibo kan let påføres med kosmetisk børste, og det spreder sig jævnt ud over huden. Når du har påført produktet, vil det forblive intakt i op til seks timer. Det er derfor intelligent designet, så det kan holde til det danske vejr og alligevel opretholde sit udtryk gennem hele dagen. Det er også vandfast, så du kan trygt bruge det selvom du eksempelvis er ude at løbe.

Ingredienserne i Wibo kit’et, gør at det efterlader din hud med en lækker følelse. Det naturlige E-vitamin, der er inkluderet i produktet, giver din hud et ekstra nærende boost. E-vitamin giver også en beskyttelse mod solens skadelige stråler og fugter dermed huden, så den holder sig sund og velplejet.

Konklusion

Efter mange år med forskellige makeup produkter, har jeg endelig fundet det helt perfekte supplement til mit daglige look – Wibo Strbling Make Up Shimmer Kit. Det er perfekt til mig, fordi produktet er prisbilligt, let og simpelt, og samtidig ikke er traditionelt. Wibo kit’et får dit look til at se helt fantastisk ud ved at give naturlig glød til dit ansigt, og du har en lang holdbarhed, udover følelsen af at produktet selvfølgelig er helt sikkert og allergivenligt.