biphasic-remover.jpgAlle kvinder som går op i skønhed og hudpleje ved, hvor vigtigt det er at fjerne makeup. Processen hjælper med at rense huden, så dens gode, sunde tilstand kan vedligeholdes. Af denne grund vil enhver kvinde som går op i hudpleje elske Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma.

Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma anbefales til fjernelse af makeup på ansigtet, øjnene, og læberne, selv hvis der er anvendt vandfaste produkter. Makeupfjerneren passer til alle hudtyper – selv de sarte. Indpakningen på 5 ounces er gennemsigtig, så du kan altid se hvor meget der er tilbage. Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma er et dual-phase produkt, hvilket vil sige, at produktet har to faser: en vandopløsning og en oliebase. Den øverste fase er oliebasen, som har en hvid farve. Den nederste fase er vandopløsning, som er blå. Før du bruger produktet skal du ryste flasken godt, så de to faser blandes grundigt sammen.

Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma indeholder nogle meget vigtigt ingredienser som hjælper med at opløse makeup og pleje huden. Disse ingredienser inkluderer A- og C-vitamin, calcium, glycerin, grøntsagsekstrakter (mango og Calendula officinalis), og armoaer. Disse ingredienser fugtgiver, udglatter, forfrisker, og lindrer ubehagelige fornemmelser i huden. Derudover er de utroligt effektive og samtidig skånsomme, da de skal bruges på både øjne og læber.

Hvordan bruger man Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma? Før brug skal flasken rystes godt for at blande de to faser sammen. Derefter putter man lidt af produktet på en vatrondel og bruger den til at rense ansigtet for foundation og pudder. Det fungerer ikke helt på samme måde når man fjerne makeup fra øjnene og læberne. For at fjerne læbestift osv. starter man med en dobbelt vatrondel. Fjern læbemakeuppen med vatrondellens kant. Brug derefter vatrondellen til at fjerne øjenmakeup. Pres den mod øjnene; så opløses øjenskygge og mascara.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *