Smukt udførte og formede bryn er umulige for dig? Ikke længere! Opdag Nanobrow Lamination Gel! Den er allerede elsket af Instagram-brugere og ivrigt benyttet af professionelle make-up artister, da den lader dig opnå en masse forskellige effekter i brynmake-up. Se de 3 trendy looks!

bryngel til laminerede bryn

Nanobrow Lamination Gel – beskrivelse og egenskaber

Nanobrow gel er et unikt make-up brynprodukt, udstyret med en nøjagtig silikonespolebørste. Den bruges til formning og let farvning af øjenbrynene. Dens gelformel holder og former brynene helt perfekt. Hvis du kan lide effekten af laminerede bryn, men ikke er fan af skønhedsbehandlinger, så kan Nanobrow Lamination Gel hjælpe dig med at opnå denne effekt uden problemer. Den efterlader dine bryn perfekt definerede og holder dem på plads hele dagen lang, indtil du vasker din make-up af om aftenen.
Nanobrows gel-formel dækker forsigtigt og fremhæver dine øjenbryns naturlige farve. Den leverer en effekt af definerede, rettede og naturlige øjenbryn. Denne gel kommer i fire farver samt i en transparent version til fans af naturlig brynmake-up i en #nomakeup stil! Formlen for Nanobrow Lamination Gel indeholder castorolie, som booster glans, nærer, beskytter og styrker hårene. Det er make-up og brynpleje i én! Hvordan påfører man den? Der er masser af muligheder! Lær de bedste og mest trendy bryntips at kende, som anbefales af Instagram-brugere!

Nanobrow Lamination Gel – Øjenbrynsgel

Fås i forskellige nuancer:

Nanobrow Lamination Gel – 3 smukke looks til bryn

Nanobrow Lamination Gel virker godt som et individuelt brynmake-up produkt, men kan kombineres med andre produkter fra Nanobrow-kollektionen. Tag et kig på de forskellige anvendelsesmetoder:

NANOBROW GEL + NANOBROW EYEBROW POMADE

Drømmer du om flot brynmake-up? Kan du lide at fremhæve dine bryn? Eller måske er dine bryn tynde og sparsomme, og make-up er din måde at få dem til at se mere definerede ud? Bliv inspireret og lav din brynmake-up med en pomade, hvilket giver dem en udtryksfuld og smuk form. Du kan påtegne individuelle, realistiske ‘hår’, udfylde hele brynet med farve, og endelig færdiggøre looket med farvet eller transparent Nanobrow Lamination Gel, som booster den tredimensionelle effekt og synligt fortykker dine bryn!

NANOBROW GEL + NANOBROW POWDER GEL

Hvis du foretrækker en ombre effekt til brynene, så er microblading ikke den eneste mulighed! I stedet for microblading, bør du prøve Nanobrows satinbløde puddere med rige farver og fantastisk pigmentering. Sættet indeholder to matchende brynpuddere, der skaber en smuk og flot ombre-effekt på dine øjenbryn! Endelig, så brug Nanobrow Gel som prikken over i’et til din make-up. På denne måde vil din make-up holde hele dagen uden opfriskninger!

NANOBROW GEL + NANOBROW EYEBROW PENCIL

Sætter du pris på præcision i din brynmake-up og har dine øjenbryn kun brug for lidt diskret definition? Vælg Nanobrow Eyebrow Pencil! Den tynde spids tegner de tyndeste linjer helt perfekt og efteraber naturlige brynhår. Blyanten er hård, men samtidig formbar, så du nemt kan udfylde dine bryn med det. Færdiggør det endelig look med en farvet eller transparent Nanobrow gel, så du fremhæver hvert enkelt hår lidt mere – det giver en diskret effekt på dine bryn. Held og lykke!

bryngel til laminerede bryn

Nanobrow Lamination Gel kan bestilles på: www.nanobrow.dk– den kan blive din på et øjeblik! Vi elsker at shoppe uden at gå udenfor en dør, hvad med dig?