invisibobble.jpgNu kan du endelig ånde lettet op hvis du har langt, tykt hår. Nu skal du ikke længere døje med spaltede spidser og elektrisk hår. Hvorfor kan det lade sig gøre? Takket være Invisibobble: et usynligt hårnet til håret som ikke helt kan tæmmes.

Hvad er det som er så særligt ved denne hårelastik? Det virker jo egentlig som en helt normalt hårelastik. Modsat andre hårelastikker skader Invisibobble ikke håret. Invisibobble får ikke håret til at knække. Produktet er vandfast, holdbart, og antiallergisk og det forårsager ikke hovedpine eller spaltede spidser. Derudover kan det anvendes af kvinder med alle forskellige hårtyper. Invisibobbles udseende er også noget helt specielt – det minder om en telefonledning. Hårelastikket er fremstillet af plastiklignende materialer, som ikke skader eller svækker håret. Med dette produkt er det nemt at sætte håret op, hvilket gør det nemt at skabe enhver hårstil.

Invisibobble sælger to forskellige kollektioner af hårelastikker: permanent og inspireret af verdensrejser (“Around the World”). I den første kollektion kan man finde elastikker i sort, hvid, brun, lyserød, orange, gul, og blå farver, samt en gennemsigtig elastik. I den anden kan man finde Silky Season, Universal Blue, Burgundy Dream, og Letter From Grey. Invisibobble koster omkring £5 og der er tre hårelastikker i hvert boks. Når man tager hårelastikkernes holdbarhed i betragtning er dette en overkommelig pris.

Er Invisibobble virkelig så fantastisk? Ja og nej. På den ene side er det et skånsomt produkt som hverken skader håret eller forårsager spaltede spidser. På den anden side falder det ud af håret når man træner. Sidst men ikke mindst passer plastikelastikker naturligvis heller ikke til alle begivenheder eller kjoletyper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *