Couperose-plaget og rødmende hud er ekstrem krævende og kræver særlig daglig pleje. Derfor skal dine ansigtsprodukter være milde mod huden, men de bør også virke intensivt. Hvilket serum er bedst til couperose-plaget og sensitiv hud? Find ud af det ved at læse anmeldelserne.

Før du læser om det bedste serum til couperose-plaget hud, hyperpigmentering og rødmen, så er der her en introduktion til emnet.

Se ranglisten

HVORDAN PLEJER MAN COUPEROSE-PLAGET OG SENSITIV HUD?

Couperose-plaget hud opstår gennem synlige røde blodårer på ansigtet. Kapillærer er svage og plejer at knække, og former såkaldt telangiektasi, aka karsprængninger. Denne tilstand kan påvirke enhver hudtype, selvom moden hud er mere udsat.

Sprungne kapillærer, pigmentpletter og rødmen i ansigtet er de mest almindelige symptomer på aldring af huden og kun en god ansigtsserum kan håndtere dem. Når det gælder couperose-plaget hud, så kan det ikke være enhver slags serum. Du har brug for et ansigtsprodukt hvis ingredienser sænker risikoen for sprungne kapillærer og genopretter hudens balance og fine tone.

HVILKET ANSIGTSSERUM SKAL MAN VÆLGE?

Det bedste serum til sprungne kapillærer og rødmen i ansigtet skal have en let tekstur og lavet af ordentlige ingredienser. Det skal også absorberes nemt for at levere essentielle ingredienser der hvor de skal bruges. Med andre ord, skal det ikke fedte, være vandbaseret og pakket med fordelagtige komponenter. Hvilken slags?

De mest almindelige ingredienser i ansigtsserum til couperose-plaget, sensitiv og moden hud inkluderer:

 • buckeye ekstrakt –styrker og forsegler blodkar,
 • arnica ekstrakt – gør kapillærer stærkere,
 • vitamin B3 – fremmer genopbygning af vaskulære vægge,
 • limetræ ekstrakt– forhindrer hudirritationer og rødmen i ansigtet,
 • provitamin B5 – hjælper med at vedligeholde optimal hydration,
 • hyaluronsyre – sikrer maksimal hydration,
 • vitamin E – ungdomsvitamin med anti-age og forskønnende effekter,
 • vitamin C – giver sund glans, lysner pigmentpletter, forbedrer hudtonen.

OPSUMMERING AF DE BEDSTE ANSIGTSSERUMMER TIL KARSPRÆNGNINGER, HYPERPIGMENTERING OG RØDMEN

Er du stadig usikker omkring hvilket ansigtsserum du skal vælge til din couperose-plagede, modne eller sensitive hud? Du behøver ikke at analysere formler, læse anmeldelser eller sammenligne produkter, for det har vi allerede gjort. Her er en opsummering af de bedste serummer til karsprængninger og hyperpigmentering, og anti-age serummer – ansigtsprodukterne du har været på jagt efter. Tjek hvilke der virker bedst til daglig hudpleje. Vi har listet dem fra brugernes favoritvalg til dem, der også virker godt, men har et par småfejl.

1

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nummer 1 serum til at håndtere problemer såsom karsprængninger eller rødmen i ansigtet, anbefalet af hudeksperter, ansigtsbehandlere og dermatologer. Det er kun dette produkt har fået så meget ros fra brugerne. De positive anmeldelser startede da serummet blev lanceret, og kvinder har fortsat med at skrive dem. Dette har selvfølgelig gjort os sikre på, at det er det bedste anti-rødme ansigtsserum til daglig hudpleje.

5 ÅRSAGER TIL DU SKAL HAVE & BRUGE NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

 1. Dette ansigtsprodukt er vægtløs og mild på huden.
 2. Det er især lavet til dem med couperose-plaget og sensitiv hud.
 3. Det er baseret på naturlige planteekstrakter og vitaminer.
 4. Det giver lindring med blot én påføring.
 5. Det genopretter hudens skønhed indenfor blot 2-3 uger.
Læs mere
2

Pudderdåsernes Niacinamid 10%

Hvis din hud er sensitiv, irritabel og har tendens til synlige blodkar, så kan du også prøve Pudderdåsernes Niacinamid Serum, som er fyldt med B3-vitamin og lindrende ingredienser. Den er ikke lavet specifikt til at behandle karsprængninger eller rødme, men kan bruges frit på hud, der har disse problemer. Er den dog det værd?
Læs mere
3

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

The Ordinary face serum er rig på azelainsyre og er endnu et populært valg for couperose-plaget hud. Det er et af de mest interessante produkter hvis du ønsker, at et ansigtsprodukt der gør mere end bare at fugte og nære huden.
Læs mere
4

La Roche-Posay Rosaliac AR Intense

Herefter er der en intens serum til hud der har tendens til at rødme. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense anbefales til daglig hudpleje derhjemme, men du kan også se den i visse skønhedssaloner. Er den god at have i dit skønhedskit?
Læs mere
5

Estelle & Thild BioCalm Anti-Redness Rescue Serum

Her er endnu et serum mod hyperpigmentering. Det kommer fra Estelle & Thild, som er et mærke, der er kendt for økologisk kosmetik. Virker deres formler godt til daglig brug på hud, der har karsprængninger, tørhed og rødme? Det kan du finde ud af ved at prøve BioCalm Anti-Redness Rescue Serum. Det er en af de mindst kendte produkter for dem, der har følsom og moden hud eller rosacea.
Læs mere
6

Exuviance Antiredness Calming Serum

Exuviance Antiredness Calming Serum er endnu et produkt der nyder stor popularitet. Det er et af de dyreste serummer i vores opsummering. Det anbefales til couperose-plaget, sensitiv, moden og rødmende hud. Er det den høje pris værd?
Læs mere
7

Dior Capture Youth Redness Soother Serum

Couperose-plaget, moden eller sensitiv – sådanne hudtyper kan også behandles ved at bruge luksusprodukter fra brands såsom Dior. Du skal bare vælg en ansigtsserum der reducerer rødmen, f.eks. Capture Youth Redness Soother Serum. Så hvad gør den?
Læs mere
8

La Mer MED+ Anti-Red Couperose Concentrate

Dette er et interessant produkt, der skabte lidt ravage da det blev lanceret. Bare rolig. Det er ikke brandet, som de fleste folk kender for de enormt dyre varer. Men dette anti-rødme ansigtsserum er bestemt værd at bemærke.
Læs mere
9

PAI Instant Kalmer Sea Aster & Schisandra Ceramide Serum

Et produkt fra PAI – Instant Kalmer Sea Aster & Schisandra Ceramide Serum – er et andet populært serum mod rosacea, problematisk og sensitiv hud. Som navnet antyder, lindrer det huden og modvirker effekterne af stress på huden.
Læs mere
10

Murad Sensitive Skin Soothing Serum

Hvad kan du ellers prøve på hud der har tendens til at rødme eller har en moden teint? Sensitive Skin Soothing Serum fra et brand, der blev startet for mange år siden af dermatologen og kemikeren, Dr. H. Murad. Dette giver os en fornemmelse af, at produktet vi vælger er af god kvalitet og er god for huden.
Læs mere