rene-furterer.jpgForåret 2016 byder på mange muligheder for hudpleje og hårpleje. En af de mange produkter som dukker op igen og igen er hårmasken – en effektiv måde hvorpå man kan restaurere hårets skønhed og sundhed. Dette år er nyheden i denne kategori intensiv regeneration ved hjælp af Karité fra Rene Furterer Paris.

Ikonisk regenerering af håret

Hårmasker med regenererende Karité smør er et ikonisk produkt fra Rene Furthere som var populært i 50erne, hvor det var et af de bedste ernærende produkter til blondt hår. Hår som blev farvet og stiliseret ofte skulle konstant ernæres og regenereres.

Modern Karité masken fra Rene Furterer er et produkt udviklet til tørt og skadet hår men kan sagtens bruges på andre hårtyper som skal regenereres. Den regenererende hårmaske reparerer skadet hår ved at ernære og fugtgive det i dybden.

Afrikanske ingredienser

Karité hårmasken er et produkt fra Rene Furterer som indeholder 100% naturlige ingredienser og dermed er ECOCERT bekræftet. Basen består primært af Shea smør som fås fra visse regioner i Afrika. Masken er beriget med kvædepektin, cimentrio, og andre forskønnende ingrendienser. Produktets duft skabes med orangeblomst, som gør, at håret altid ender med at dufte fantastisk.

Karité er bygget på en unik kombination af ingredienser: smør, cimentrio, kvædepektin, og andre ingredienser som gør huden blød og glansfuld. Tørre fibre i håret bliver regenererede og beskyttede af denne maske fra Rene Furterer. Karité masken gør håret blødere, smukkere, og mere glansfuldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *