Hudplejemarkedet er fyldt med uendelige måder, hvorpå vi kan forbedre vores udseende, men blandt de mange krav fra det moderniserede samfund til, hvordan vi skal se ud, har øjetområdet altid været et punkt for bekymring. Det ømme område nationalt flere gange om ugen udsættes for pres og det er ret almindeligt at ælde hurtigere, og det misfarver, træthed og mørke områder vedrørende øjenområdet er et synspunkt, som alle kan henvende sig til.

The Ordinary kan nævnes som et enestående Brand, som stort set har revolutioneret markedet inden for hudpleje, da de tilbyder innovative produkter med høj kvalitet og effektivitet til lave priser. Derudover muliggør de alle at tilegne sig enten basismidler – eller produkter med flere niveauer af kompleksitet, der sikrer det bedste resultat for enhver hudtype.

I den moderne æra har de specielt skabt et under øje pleje “look” som har kapacitet til at forbedre dette områdes struktur, selvom det kan virke som en hurtig løsning.

I det følgende vil jeg præsentere en lang række af mine foretrukne The Ordinarys hudplejeprodukter, som har hjulpet mig med at reducere mine øjenproblemer og lindre mine ømme øjenlåg betydeligt.

Første skridt

Først og fremmest er det vigtigt at fjerne eventuel urenhed fra dette område for at opnå det ønskede resultat. ‘The Ordinary’s Glycolic Acid 7% Lotion Toneren’ er et produkt med en høj koncentration af syre, som hjælper dig med at fjerne ophobet døde hudceller og urenhed. Det er meget populært at anvende dette produkt, da det ikke kun fjerner urenheden, men også forfiner porerne og forbedre hudens struktur.

For at opnå de bedste resultater er det bedst at anvende det efter rengøring af huden, da mængden af syre vil skubbe hudens overfladebarriere og derfor kan dette produkt ikke anvendes sammen med andre syrepreparater. Når produktet er anvendt, anbefaler jeg at følge ud med en fugtgiver.

Foruden indførelsen af fugtgiver udvisker det mørke øjen hud

The Ordinary’s “Buffet + Copper Peptides Complexe Lotion” er helt sikkert et produkt, som gør det perfekt til at overdøve mørke cirkler. Denne magiske lotion, som er rig på peptider og aminosyrer, kommer fra kontrol glattede kollagenfibre, som hjælper din hud med at danne nye stoffer. Produktet har også en anden ingrediens såsom ECT (Ethylated Ascorbic Acid), som er en mere stabil form for C-vitamin. Dette produkt er ideelt til kompleksioner, som helt sikkert har brug for et skud fugt.

Ligeledes ser jeg “Argireline Solution 10%” også som et godt valg. Jeg har allerede testet dette produkt før og kunne se et øjeblikkeligt resultat. Dette produkt har en høj koncentration af Argireline, som er et af de mest berømte aktive ingredienser, der har en synlig og øjeblikkelig effekt til øjenområdet. Argireline hjælper huden med at få en mere afrundet, fast udseende og det blødgører kinderne, hvilket gør det velegnet til dem, der også skal bekæmpe rynker.

Giv udseende af arme øjenlåg

The Ordinary retinol serien er ikke at overse, da det er et af de største produkter, som har mange fordele, især vigtige når du skal reducere øjenproblemer. For det første ses dette produkt som en meget kraftig fugtgiver, som er utroligt nyttigt, når vi skal reducere mørke cirkler. Retinol behandlinger selvfølgelig har andre fordele såsom reducering af hyperpigmentering, som er meget bogstaveligt ikke nødvendigt i øjenområdet.

Retinol er den primære ingrediens i “The Ordinary’s Retinoil 0.2% in SqualNet Oil” det er også dette produkts kraftige og lette formulering, der gør det. Dette produkt er formuleret med en meget høj andel af retinol i kombination med en næringsrig olie, der målrettet bevarer hudens glød.

Lysegrå områder elimineres

Som sidste skridt er det vigtigt at trække vejret og forbedre huden med “The Ordinary’s Hydration Support Veil”. Det er et fænomenalt produkt til dem, der har brug for ekstra støtte til øjenområdet. Dette produkt er baseret på din hudtype, og det gennemgår et prisme af organiske ingredienser, som giver dig et strålende og genoplive øjenområdet.

Produktet er rig på ingredienser såsom C-vitamin, E-vitamin, ceramider og antioxidanter, som blødgør huden, hydrerer og reducerer træthed. Denne type produkt er også effektiv til at reducere fine linjer, ømme øjenlåg og reducere lyshed af huden i øjenområdet.

Derudover er alle disse produkter fra The Ordinary meget lette at påføre og så effektive, at jeg med stor forundring kan se, hvordan jeg har forandret mig. Disse produkter har været meget gavnlige i mit ønske om at blive udseendesmuk og reducere disse aldersrelaterede problemer. Udover dette, hvorfor ikke nyde lave priser for produkter af høj kvalitet!