aspirin.jpgAspirin (også kendt som acetylsalicylsyre) er et populært medicinmærke som kan findes i stort set alle medicinskabe. Aspirin C anvendes primært til at lindre smerte, reducere inflammationer, og nedbringe feber. Aspirin kan dog overraskende nok bruges i kosmetikprodukter.

Hvis du gerne vil tage fordel af Aspirin C og have det med som ingrediens i dine hjemmelavede skønhedsbehandlinger bør du holde dig til brusetabletter, da de er nemme at blande med andre ingredienser. Dette gør det nemt at producere dine egne kosmetik- og plejeprodukter. Så hvordan bruger man Aspirin i kosmetikprodukter?

1. Behandling af fedtet hår

Bliver dit hår hurtigt fedtet selvom du vasker det hver dag? Hvis svaret er ja, så kan du med fordel prøve at vaske dit hår med vand og Aspirin (band to tabletter op med en halv liter vand). Vask håret med denne blanding og skyl det med rent vand for at reducere sebummængden i dit hår.

2. Kampen mod akne

Akne er en af de ufuldkommenheder som påvirker stort set alle. Kampen mod bumser kan være svær at vinde, men Aspirin kan behandles som en allieret i den uendelige kamp. Knus én Aspirin C tablet og bland den sammen med lidt vand, så det danner en tyk blanding. Anvend blandingen på aknemærker og lad den sidde et par minutter inden du vasker den af.

3. Aspirin ansigtsmaske

Ansigtsmasker fremstillet af aspiring er mindst ligeså effektive som lignende produkter som udglatter og renser huden. Bland én skefuld tyk, naturlig yoghurt, én skefuld naturlig honning, en lille smule varmt vand, og ca. 3 brusetabletter godt sammen. Kombiner ingredienserne så du opnår en konsistens som er nem at påføre. Lad masken sidde i 10-15 minutter.

4. Modvirker tørre hænder

Folk døjer konstant med tørre hænder, især om efteråret og vinteren. Ved at blande Aspirin og citronjuice kan man danne et produkt som hjælper med at blødgøre og highlighte huden på hænderne. Denne blanding hjælper også med at få hænderne til at dufte bedre. Opløs et par Aspirin-tabletter i vand og pres juicen ud af én citron. Dyp derefter hænderne i blandingen og lad dem ligge der i et par minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *