Enhver kvinde drømmer om lange og tykke øjenvipper med et smukt buk. Desværre er Moder Natur sjældent så generøs. Så det er ikke underligt, at kvinder må ty til andre metoder for at opnå det ønskede resultat. Skønhedsmarkedet er fyldt med vippebuketter til DIY lash extensions. Men hvilke er de bedste?

DIY applikation af vippebuketter rangering – hvordan blev den skabt?

Rangeringen af vippebuketter man selv kan sætte på præsenteret nedenfor blev lavet på baggrund af de mest anerkendte produkter på skønhedsmarkedet. De har modtaget og fortsætter med at modtage positive anmeldelser fra kvinder.

Da vi lavede oversigten, overvejede vi flere faktorer. Disse omfatter:

  • Kvaliteten af øjenvipperne
  • Nem/svær påføring
  • Udseende og æstetik
  • Holdbarhed

På baggrund af dette var det muligt at udarbejde en komplet og vejledende rangliste, som gerne skulle gøre det lettere for dig at træffe dit endelige valg.

Alle de klargjorte vippebuketter, der præsenteres nedenfor, giver dig mulighed for at opnå et naturligt vippe-look derhjemme på relativt kort tid. Takket være DIY lash extensions behøver kvinder ikke længere at gå til kosmetolog. I dag kan de lave deres egne lash extensions derhjemme og selv skabe fantastiske lash looks!

De bedste vippebuketter – topoversigt

Der er mange forskellige valgmuligheder, når det gælder falske øjenvipper, man selv kan sætte på derhjemme. Men kun et par af dem fortjener faktisk at blive nævnt. Takket være dem bliver det meget lettere at få de øjenvipper, du drømmer om!

1. Vippebuketter fra Nanolash – DIY Lash Extensions

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash er det førende mærke inden for DIY lash extensions. Disse færdiglavede vippebuketter til hjemmebrug kan påføres på kun 10 minutter, som producenten selv angiver, og det bekræftes af anmeldelser fra mange tilfredse kvinder.

De falske øjenvipper man selv kan sætte på fra Nanolash er bløde, lette og ligner naturlige vipper på en prik. En æske indeholder 36 vippebuketter i 3 længder: 10, 12 og 14 mm. Der er 8 stilarter at vælge imellem.

Det store udvalg af vippestilarter giver dig mulighed for at lave både russiske volumenvipper og et elegant look til hverdagsbrug.

Effekten af en enkelt påføring kan vare i 5 dage. Desuden behøver du ikke at have nogen tidligere erfaring med DIY lash extensions. Påsætningen foregår i 3 nemme trin i dit eget hjem.

Det er værd at bemærke, at DIY Lash Extensions også fås som en del af et komplet eyelash extension kit. Det indeholder alt det nødvendige tilbehør som en bonder, en sealer, en speciel pincet og en Nanolash-fjerner.

Der er ingen tvivl om, at DIY Lash Extensions fra Nanolash er det bedste på markedet når det kommer til DIY eyelash extensions. Dette produkt har fået en bred skare af tilhængere, som kan bekræfte producentens løfter. DIY Eyelash Extensions kan:

  • påføres på kun 10 minutter
  • købes som et helt kit sammen med det nødvendige tilbehør
  • bruges i 5 dage

Derfor virker disse vippebuketter som en ideel mulighed for kvinder, der aldrig har prøvet at sætte lash extensions på selv derhjemme.

DIY Eyelash Extensions er et premiumprodukt. Kvinder roser disse vippebuketter af mange grunde. De sætter pris på, at Nanolash vippebuketterne er ekstremt lette og cruelty-free. Nanolash-mærket har tænkt på alle aspekter, ikke kun hvad angår vippernes udseende og holdbarhed, men også den ekstremt enkle påsætning af de færdige vippebuketter. Besøg Nanolashs hjemmeside for at læse mere om deres vippebuketter til påføring derhjemme.

2. KISS Falscara Starter KIT

Dette produkt ligner traditionelle strip eyelashes, selvom det adskiller sig markant fra dem. KISS Falscara Starter KIT består af små vippebuketter, som er lette og tynde. Vippebuketterne påføres under de naturlige vipper og skaber ikke en effekt, der ser falsk ud.

Som en del af sættet får du et BOND&SEAL-produkt til at klargøre vipperne samt en pincet, der gør det lettere at påføre dem. Påsætningen er enkel og bør heller ikke tage for lang tid. Ikke desto mindre afhænger det meget af, om du har nogen tidligere erfaring på dette område. Ellers bliver du nødt til at øve dig lidt, for at påføringen kan leve op til dine forventninger.

Det er værd at bemærke, at vipperne fra KISS Falscara Starter KIT kan bruges kontinuerligt i flere dage, men det kræver, at man bruger OVERNIGHTER Long Wear Sealer, som desværre ikke er med i kittet og skal købes separat. Desuden gør produktets særlige formel, at vippebuketterne ikke kan genbruges, når de først er taget af. Det er nok en af de største ulemper ved KISS Falscara Starter KIT. Med Nanolash-kittet var alt inkluderet.

3. Tatti Invisi-Lash Kit 

Invisi Lash Kit fra mærket TATTI er et andet produkt, du kan overveje til DIY eyelash extensions derhjemme. Disse falske vipper fås i 4 længder: 8, 10, 12 og 14 mm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dem. Kittet indeholder også en bonder, en sealer og en applikator, som gør det nemmere at påsætte dine DIY-vipper.

Invisi-Lash Kit-vipperne kan genbruges. Vippebuketterne kan dog blive deforme og ændre form, hvis du ikke er forsigtig med dem.

Selve påsætningen af de færdige buketter er ifølge kvindernes anmeldelser lidt sværere end med DIY Lash Extensions, men øvelse gør mester. Den medfølgende applikator hjælper med at påføre vippebuketterne ca. 1 mm fra vippekanten.

Takket være de forskellige størrelser af vipper i samme kit, kan du tilpasse dit vippe-look efter eget ønske. Invisi-Lash Kit giver mulighed for at skabe både volumengivende vipper, men også elegante lash extensions til hverdagsbrug.

Invisi-Lash Kit indeholder vippebuketter, der er klar til påsætning, og som ser pæne ud, men deres holdbarhed kunne forbedres, hvilket afgjorde netop dette produkts placering i rangeringen.

4. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit indeholder falske vippebuketter til DIY eyelash extensions derhjemme og er kommet på markedet for ganske nylig. Men brugerne er ikke ligefrem imponerede over de effekter, de kan få med disse vippebuketter. Der har været nogle anmeldelser, der hævder, at de ikke fungerer godt med Russian Volume-vipper.

Velour-Xtensions Kit lashes fås som et sæt i 3 længder: 10, 12 og 14 mm. De falske vipper kommer på en tynd strimmel, som giver dig mulighed for at skjule vippekanten på en smart måde. Selve påsætningen bør ikke tage mere end 10 minutter som lovet af producenten.

Holdbarheden af effekten af en enkelt påføring ved hjælp af vippebuketterne fra Velour er ikke udtrykkeligt angivet. På hjemmesiden angiver producenten, at alt afhænger af individuelle forudsætninger og pleje. Det hævdes også, at Velour Xtensions Kit lashes ikke er vandtætte og ikke bør fugtes i op til 24 timer efter påføring. Dette er til gengæld en af de største ulemper ved kittet.

5. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit er et andet produkt, der kan hjælpe dig med at få falske øjenvipper, der ser naturlige og fyldige ud hjemme hos dig selv. Kittet fra Lashify leveres som standard med færdiglavede vippebuketter samt tilbehør, der har til formål at gøre påsætningen meget lettere.

DIY-vipperne fra Lashify er også designet med sensitive øjne i tankerne, så generelt er de velegnede til alle kvinder. Påsætningen af disse falske vipper burde heller ikke være noget problem. Du skal dog forberede dine vipper godt og være tålmodig. Først skal du påføre et lag mascara, og i sammenligning med vippebuketterne fra Nanolash var dette ikke nødvendigt.

Lashify Starter Kit giver vipper med exceptionel fleksibilitet og blødhed. De tilpasser sig øjenlågets form og ligner naturlige vipper. En stor ulempe ved dette produkt er dog, at både startpakken og refill-pakkerne kun indeholder 10 vippebuketter. Kittet giver kun mulighed for én påføring hver gang. Du bør også vide, at Lashify kittet sandsynligvis er det mest dyre produkt, der findes på markedet.

Den garanterede holdbarhed af effekten af en enkelt påføring er 4-5 dage. Producenten gør det dog klart, at disse klargjorte vippebuketter man selv kan sætte på skal plejes ordentligt. Det er den eneste måde at forlænge deres holdbarhed på. Interessant nok kan vipperne fra Lashify Starter Kit bæres lidt længere, hvis du bruger producentens bonding-metode. Desværre er dette tilbehør ikke inkluderet i kittet, hvilket gør dette produkt mindre fortjent til en højere placering på ranglisten.

6. QUEWEL DIY Lash Kit

QUEWEL DIY Lash Kit er det sidste produkt på ranglisten over DIY lash extensions, som fortjente sin sidste plads. Det giver dig mulighed for at skabe en række forskellige stilarter af øjenvipper – lige fra Russian Volume til elegante vippe-looks til hverdagsbrug. Det er dog ikke så nemt som med vippebuketterne fra Nanolash. Du skal have lidt erfaring med påsætning af disse vipper eller bare øve dig lidt.

Kittet indeholder tilbehør, der er designet til at gøre påsætningen lettere. Øjenvipperne kan sættes på både oppefra og nedefra. Hele processen bør ikke tage mere end 15 minutter, selvom alt afhænger af den tidligere forberedelse af de naturlige øjenvipper. Igen er der en længere påføringstid

De færdiglavede QUEWEL DIY Lash Kit-vippebuketter kan bruges i flere dage. Alt afhænger dog af den rigtige pleje. Vippebuketter skal børstes, og det anbefales at undgå oliebaseret kosmetik.

Brugere, der besluttede sig for at prøve QUEWEL DIY Lash Kit, hævder, at de faktisk fik de ønskede resultater, selvom det ikke var let. Produktet kan også fjernes efter en eller to dages brug. Kittet leveres med en remover, der skulle gøre dette lettere.

Rangering af de bedste vippebuketter til DIY-anvendelse – opsummering

Alle kvinder drømmer om sunde og fyldige vipper med et smukt buk. Nu kan denne drøm endelig blive til virkelighed. Takket være produkterne på listen kan kvinder opnå den ønskede effekt på bare et par minutter.

At vælge de rigtige vippebuketter til hjemmeapplikation er ekstremt vigtigt. Du bør tænke nøje over det og analysere fordele og ulemper ved de anførte produkter.

Det er også værd at overveje, at nogle kits tilbyder 3 og nogle 4 længder øjenvipper. I dette tilfælde er det nødvendigt at beslutte, hvilken slags styling du vil skabe derhjemme.

Selvfølgelig er det endelige valg af produkt allerede op til dig. Du ved bedst, hvilke vippebuketter til hjemmeapplikation, der kan opfylde dine forventninger.