Kunne du godt tænke dig at have tykke og fyldige øjenbryn? Så fortvivl ikke, det er muligt! Sig farvel til blot at drømme om det, og vælg Nanobrow Eyebrow Styling Soap. Den gennemsigtige sæbe fra Nanobrow gør selv tynde, sparsomme og lette bryn fyldigere, udtryksfulde og… simpelthen smukke.

bedste øjenbrynssæbe nanobrow

Lær Nanobrow Eyebrow Styling Soap med en gelétekstur at kende

Nanobrow Eyebrow Styling Soap er udstyret med en speciel spoolie, der er den bedste måde at opnå hurtig og holdbar makeup på. Du kan skabe et fejlfrit brynlook, perfektioneret til mindste detaljer såvel som et hverdagsagtigt “ingen-makeup” makeup-look. Sæben fungerer godt til at skabe kunstneriske effekter såvel som hverdagsmakeup. I timevis holder sæben dine øjenbrynshår på plads – uden du behøver at bekymre dig om at skulle tjekke at dine bryn nu sidder som de skal!

Det gør ingen forskel, hvis du har plettede øjenbryn, der har brug for ekstra volumen, eller hvis du er ejer af buskede buer. – Nanobrow er det rette for dig! Nanobrow kosmetikprodukter lader dig skabe fantastiske stilarter derhjemme! Kan man få den laminerede bryneffekt uden at besøge en skønhedssalon? Ja, med Nanobrow er det muligt! Ved at bruge denne sæbe bliver dine hår fyldigere, blødere og tykkere. Derudover kan du opnå den eftertragtede bue-facon. Nanobrow Eyebrow Styling Soap tager sig af enhver bryntype og leverer unikke, iøjnefaldende flotte resultater.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – sæbe til bryn

Hvordan virker Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Sæbens gelformel er stærkere end bryngel og lettere end voks. Det efterlader ikke hvide rester eller klumper som almindelig sæbe. Dens formbare konsistens er let at påføre ved brug af den praktiske spoolie. Desuden er sæben langsomttørrende, hvilket giver dig tid nok til at reparere eller rette eventuelle mangelfuldheder. Hårene bliver fikseret i én retning, fyldige og skinnende. Glycerinen, der er indeholdt i sæben, dækker hvert enkelt hår og beskytter det mod beskadigelse og mod at tørre ud.

Hvad får Nanobrow Eyebrow Styling Soap til at skille sig ud fra mængden?

 • Nem og hurtig påføring
 • Effektiv formel
 • Formbar, gelkonsistens
 • Praktisk beholder udstyret med en spoolie
 • Speciel, ergonomisk designet brynbørste
 • Flot færdigt resultat
 • Fungerer uden vand
 • Lamineret bryneffekt
 • 2x tykkere og fyldigere bryn

Hvordan styler man øjenbryn med sæbe?? ‘Sæbebryn’-teknikken kort fortalt

At anvende sæbe til at style og forme bryn er den såkaldte ‘Sæbebryn’-teknik, og den er blevet utrolig populær og moderne på det seneste. Brynene forbløffer med deres volumen, og buerne har den perfekte form. Hvordan skaber man sæbebryn?

 1. Red brynene med en børste.
 2. Ved at bruge en speciel spoolie skrabes en lille mængde af sæben.
 3. Påfør brynene sæben ved at børste dem, start fra den nederste kant af brynet.
 4. Giv brynene den ønskede form og retning. Sæt dem, som du ønsker.
 5. Kør spoolien hen over den øverste kant.
 6. Lad produktet tørre og formen er sat.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap er tilgængelig på www.nanobrow.dk!

moderigtig øjenbrynsmakeup