Krøllet hår har altid været hottere end andre hårstylinger, fordi krøller tiltrækker mere opmærksomhed og giver et elegant look. Desværre har de fleste mennesker, der har krøller, svært ved at få dem til det ideelle volumen. Dette skyldes ofte en usund livsstil eller omsorgsproblemer. Derfor må mange krøllede frisurer finde innovative måder at forbedre deres hår på, uden at skulle tilføje syntetisk volumen.

Her er fem hurtige og nemme måder at forbedre din naturlige hårkrølle på.

1. Vand og olie

En måde at lette håret på naturlig vis er ved at tilsætte vand og olie til det. Dette kan gøres ved at kombinere en del vand og en del olivenolie og derefter videregive det på håret, da det er fugtigt efter badning.

Det er især godt for krøller ved at øge skinnen og forhindre skader, som f.eks. udtørring og brud. Når olie og vand er kombineret, skal det massages forsigtigt i håret for at fuldt ud mineralisere.

2. Bruge af naturlige produkter

En anden måde at styrke krøllerne på er ved at bruge naturlige produkter. Der er en række naturlige produkter og ingredienser, som kan hjælpe med at intensivere og bevare hårets krølle. Disse produkter omfatter æteriske olier, sheasmør, kokosmælk og honning.

Da alle disse produkter har nærende egenskaber, kan de anvendes sammen som en kur. Alle ingredienser skal kombineres og derefter videregives på håret. Lad det sidde i en time og derefter skylle med koldt vand. Når dette er gjort, kan du se det naturlige volumen, som er blevet tilføjet.

3. Tørringe med et microfiberhåndklæde

Når man bruger et håndklæde til tørring af krøller, er det vigtigt at holde øje med, hvilken slags stof man bruger. Det anbefales at bruge et meget blødt stof, såsom et microfiberhåndklæde. Dette stof absorbs vandet tæt, hvilket gør det muligt at fjerne overskydende fugt, uden at skade håret.

På denne måde bevares hårets naturlige krølle og styling. Når du har lava håndklædet, skal du blot røre det mod håret, så det absorberer det overskydende vand og giver det fylde det behøver.

4. Balsambehandling

En anden måde at få mere fylde og forbedre krøllerne på er tørbalsam. Dette produkt er særlig rettet mod at organisere og holde håret i form. Selvom det ikke tilføjer volumen, giver det håret en bedre tekstur og forhindrer, at det kommer ud af kontrol.

For at anvende et tørbalsam skal du bruge det på håret efter badning, da det vil hjælpe med at afslutte styling og bevare krøllerne. Det kan også bruges til at adskille krøller og holde dem adskilt fra hinanden.

5. Shield håret fra fugtighed

Humidity er en anden faktor, der kan skade hårkrøller. Desværre, så ved mange krøllers sæsoner er præget af høj fugtighed. Dette kan resultere i tab af fylde og deformitet. Til det formål er det en god ide at skærme håret fra fugtighed og holde det beskyttet.

En måde at gøre dette på er ved at bære et hårstykke, som også kan være et kreativt og stilfuldt element i din frisure. Dette stof genbruger fugtigheden og hjælper håret med at bevare sin fylde og tekstur.

Konklusion

Krøllede frisurer ser altid godt ud med det rigtige volumen og tekstur, men det kan være meget svært at bevare dem og forbedre krøllerne naturligt. Heldigvis er der flere hurtige og nemme måder at gøre det på.

De metoder, der er nævnt ovenfor, såsom brug af naturlige produkter, vand og olie og brug af et tørbalsam, kan hjælpe dig med at forbedre din hårkrølle og få det til den perfekte tekstur. Det er vigtigt at huske på, at sådanne midler kun fungerer, hvis du passer på dit hår og styler det korrekt.