En mascara skal ikke bare holde længe, men også være effektiv. Mange kvinder oplever problemer, når de lægger deres mascara, primært på grund af forkert valgte produkter. Resultatet er, at vipperne klistrer sammen og kommer til at se grimme ud. Det kan igen ødelægge hele effekten, selv om øjenvipperne i sidste ende ser længere ud. På den baggrund er det tid til at lave en stor test af mascaraer og afsløre det vindende produkt.

Mascara – er det noget for alle kvinder?

Kvinder vælger ofte en række forskellige behandlinger, når det gælder styling af deres øjenvipper. Den mest populære er selvfølgelig semi-permanente lash extensions. Det er nemlig de færreste kvinder, der har naturlige tykke og lange øjenvipper.

Som regel er det omvendt. Vipperne er ret svage, tynde og ikke særlig definerede. At vælge den forkerte mascara forstærker kun troen på, at der desværre ikke er noget, der kan hjælpe i forhold til dette.

Denne opfattelse er forkert, da mascara er et produkt, der er designet til alle kvinder. Så længe den vælges korrekt, kan den forvandle øjenvipperne og få dem til at se definerede og fremhævede ud.

Bedste mascaraer i følge kvinder!

Ranglisten over de bedste mascaraer blev hovedsageligt lavet på baggrund af kvinders meninger på nettet. Kvinderne valgte enstemmigt det bedste produkt, som efter deres mening har de bedste egenskaber, og udpegede også flere andre mascaraer, som på trods af mindre fejl fortsat skiller sig ud fra resten.

1. Nanolash-mascara

nanolash mascara

Nanolash-mascaraen er ifølge feedback fra mange kvinder et af de bedste øjenmakeupprodukter. Det er et premium kvalitetsprodukt, der har vist sig at være en god løsning i de fleste tilfælde.

Nanolash-mascaraen findes i to versioner:

Begge produkter har en størrelse på 10 milliliter og leveres med perfekt formede børster. De er begge lavet af silikone af høj kvalitet. Det giver dig mulighed for at påføre pigment på vipperne uden at de klumper sammen og adskille dem præcist.

Nanolash-mascaraen er også et meget slidstærkt produkt. Kvinder, der har valgt at bruge den, behøver ikke at bekymre sig om, at den begynder at smuldre eller klatte i løbet af dagen. Desuden er den meget modstandsdygtig over for negative eksterne faktorer.

2. Lashcode Mascara

Et andet produkt, der anbefales af kvinder, er Lashcode Mascara med både forlængende og forstærkende egenskaber. Brugerne værdsatte dette produkt hovedsageligt på grund af dets effektive ydeevne.

Lashcode Mascara har en rigtig god børste. Den har en perfekt form og hjælper med at kunne nå selv de korteste vipper. Den adskiller dem præcist, hvilket forstærker effekten af længere og tykkere vipper. Lashcode Mascara er også et produkt med enestående holdbarhed. De kvinder, der allerede har testet denne mascara, påpeger alle, at den ikke smuldrer eller giver en “pandaøjne-effekt” efter en hel dags brug.

3. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara er også en af de mascaraer, som kvinder sætter pris på. Brugerne var opmærksomme på, at dette produkt giver dig mulighed for at få en øjeblikkelig bukkeeffekt uden at efterlade irriterende klumper på vipperne.

Børsten, der følger med denne curlingmascara, er velformet. Det burde ikke give nogen større problemer, når du påfører produktet. Samtidig understreger mange brugere, at de ikke er helt tilfredse med mascaraens holdbarhed. Ifølge deres anmeldelser har produktet en tendens til at drysse lidt sidst på dagen. Denne mascara er ikke vandfast, så når den udsættes for fugt, kan den begynde at klatte.

4. Clarins Be Long Mascara

Den næste plads på vores rangliste går til Clarins Be Long Mascara. Som navnet antyder, er dette en mascara , der får vipperne til at se længere ud. Samtidig skal du vide, at brugerne fortæller, at de skal påføre to lag mascara for at få den ønskede effekt. Mascaraen tørrer dog ret hurtigt , så det burde ikke være noget stort problem.

De mindre ulemper i dette tilfælde er både børsten og holdbarheden af selve mascaraen. Børsten har ret uregelmæssigt fordelte børstehår, og det virker, som om der stort set ikke er nogen børstehår ved spidsen. Det kan få vipperne til at klumpe sig lidt sammen under påføringen. Hvad angår holdbarheden af Clarins Be Long Mascara, er den også tvivlsom. Brugerne angav, at produktet har en tendens til at drysse af og smuldre i løbet af dagen.

Ranglisten ovenfor er blot vejledende for alle de kvinder, der leder efter den perfekte mascara. Nanolash-mascaraen ser ud til at være en af favoritterne blandt de fleste kvinder. Den er i hvert fald anbefalelsesværdig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *