Hvad er øjenvippers bedste ven? Du bør nok ikke få nogen yderligere ledetråde, for du ved, at det ikke længere er mascara. Nu til dags, er kvinder uadskillige med vippe balsam. Den mest populære mellem dem er Nanolash. Lad os introducere dig til de vigtigste grunde til at du bør købe din egen øjenvippeserum. Nogle af dem overrasker dig måske!

Vi er mere og mere tilbøjelige til at bruge vippebalsam. Det er kosmetik med højt koncentrerede ingredienser og komplekst indhold. Deres primære opgave er ikke kun en forbedring af øjenvippernes tilstand, men også at gøre dem mere ekspressive. Indtil nu har sådanne effekter kun blive opnået med make-up. Men nu er disse resultater også tilgængelige gennem plejeprodukter, som Nanolash øjenvippeserum.

NANOLASH ØJENVIPPE SERUM

 • plejer øjenvipperne, nærer dem og styrker dem på indersiden.
 • stimulerer vippernes vækst, gør dem tykkere og mørkere.

De forskellige fordele ved øjenvippe vækstserum, gør dem endnu mere optimale for brug. Yderligere ser det ud som om at de løsninger der bliver tilbudt af producenterne, også er dem der bedst matcher vores behov. Vi elsker universelle kosmetikprodukter, især hvis vi kan kombinere pleje med forskønnelse. Så, hvis Nanolash øjenvippe serum på én gang plejer, samt giver længere og mørkere vipper, så er der ingen grund til at købe tre separate produkter. Vi kan ikke blot spare plads i kosmetikpungen, men også tid der bliver brugt til påføring. Uanset hvordan du ser på det, så vil påføringen af ét serum altid tage mindre tid end brug af tre kosmetikprodukter. Yderligere er prisen på behandlingen også langt mindre og effekterne er meget bedre. Det betaler sig ikke at betale overpris. Du behøver ikke at købe mascara eller ekstra plejeprodukter. Hele behandlingen tager seks måneder for prisen af ét produkt. Du kan se besparelserne med det blotte øje.

De af jer som endnu ikke kender bestanddelene af vækstfremmende øjenvippeserummer anser det måske som meningsløst. Mange mennesker synes det er irrationelt at pleje øjenvipperne, som blot bør forblive som de er. I de forskellige anmeldelser af Nanolash, bliver der konstant opremset forskellige grunde til at brugerne af øjenvippeserummet har besluttet sig for at prøve Nanolashes produkter. Tænk på dine øjenvippers nuværende tilstand. Og læs så om de mest normale grunde til at kvinder bruger øjenvippeserum. Måske er hjælpen også nødvendig for dine øjenvipper!

Grund Nummer 1
Svækkede vipper på grund af kosmetiske behandlinger

Drømmen om smukke øjenvipper får mange kvinder til at bruge alle mulige former for metoder. Mange af dem beslutter sig for øjenvippe extensions. Falske øjenvipper for engangsbrug kan skade naturlige vipper under hyppig påføring og fjerning. På den anden side, så svækker permanente vipper rødderne endnu mere, og efter de er blevet fjernet, er de naturlige vipper i forfærdelig tilstand. Husk på at vi taler om korrekt udførte behandlinger her. I tilfælde af at du får øjenvippe extensions udført af en uerfaren stylist, kan konsekvenserne blive endnu værre.

Nanolash øjenvippeserum hjælper med at elimenere farer ved styling af øjenvipper. Serummet regenererer, styrker, og plejer svækkede vipper. Yderligere sidder vipperne langt bedre fast, og får deres gamle stand igen. Det mest interessante er dog, at behandling med Nanolash kan blive udført mens du har extensions på. Forebyggende brug af Nanolash kan gøre vipperne stærkere når man tager de falske vipper af. Nanolash opløser ikke lim, så det kan bruges frit.

Nanolash øjenvippe serum testGrund Nummer 2
Svage øjenvipper på grund af ydre faktorer

Kosmetiske behandlinger er ikke de eneste der har en uheldig effekt på øjenvipper. Selvom vi ikke selv ved det, er der flere forskellige faktorer der påvirker øjenvippernes tilstand. Ubalanceret diæt, fattig i vitaminer og mineraler, resulterer i et underskud af plejende ingredienser i vipperne. Skiftende årstider (frost, fugt, varme) eller forurening (støv, os) kan svække alle slags hår, inklusiv øjenvipper. Hvis du har observeret stort hårtab, så mister du sandsynligvis også mange øjenvipper.

Nanolash øjenvippeserum støtter rødderne til at fungere normalt. Det stimulerer dem ikke kun, men giver også øget vækst. Uheldige ydre faktorer kan forstyrre disse processer og vil lede til forværring af øjenvippernes tilstand. Svage vipper støttes også ved at der bliver skabt et beskyttende lag på hver øjenvippe. På denne måde begrænser Nanolash skadelige ydre faktorers adgang ind i øjenvipperne, og eliminerer deres negative påvirkning.

Grund Nummer 3
Beskadning af øjenvipper på grund af manglende kompetencer

Der er endnu en måde at svække øjenvipperne på – vi kan gøre det selv. Det sker typisk når vi ikke ved hvordan vi plejer vores øjenvipper. Det kan være på grund af forkert valg af kosmetik (f.eks. mascara og make-up fjerner). For stærke produkter til vores øjenvipper, kan svække dem ekstremt meget. På trods af dette, så er den mest almindelige grund inkompetent fjernelse af make-up. De sarte vipper kan ikke lide at blive trukket, presset, klemt eller gnedet med et stykke vådt vat. Derfor skal produktet være blidt nok til at opløse kosmetik uden at det er nødvendigt at gnide make-up af.

Der er god grund til at Nanolash skal påføres efter grundig fjernelse af make-up. Rene øjenlåg er en åben vej for plejende ingredienser til at nå rødderne – men det er ikke alt. Øjenvipper er især udsatte efter make-uppen er fjernet. De har brug for support og styrke, hvilket Nanolash giver dem. Som resultat, får vipperne fugt og et kompleks af plejende ingredienser der er leveret idet vipperne har mest brug for det.

15 kommentarer “Nanolash Øjenvippe Serum. Tre grunde til at du er nødt til at have det!”

 1. kAteee

  Jeg har brugt serum i flere år og jeg er blevet så vant til det at det er en del af min daglige rutine:) har ikke prøvet den her men jeg må give det et forsøg:)

  Svar
 2. Iguana

  Fint serum! Jeg bruger det nu da jeg fjernede mine lash extensions for et par uger siden og det viste sig at mine naturlige vipper er i forfærdelig tilstand. Jeg kan se en forbedring og jeg er positivt overrasket over hvordan det virker

  Svar
 3. z-a-z

  Jeg har haft lash extensions i et år men jeg planlægger at tage en pause for at lade dem få lidt ro og genopbygge, så jeg har allerede begyndt at bruge serummet. Jeg håber at mine vipper ikke vil være så skadede efter jeg har fjernet mine extensions

  Svar
 4. Marleene

  Jeg fortryder at jeg ikke overvejede det før jeg fik mine lash extensions! efter at jeg fjernede dem, mistede jeg så mange vipper og det ser forfærdeligt ud! Jeg har ventet i så lang tid for at de vokser tilbage, påført castor olie men jeg er ikke sikker på om det har hjulpet eller ej

  Svar
 5. P.G.

  Jeg kan varmt anbefale dette serum, et meget effektivt produkt til en god pris

  Svar
  • Sammy29

   prisen er ikke så billig, du kan finde billigere serum

   Svar
 6. no_name

  Mine øjne er så sensitive at denne seris ikke er en mulighed for mig, for ikke at nævne lash extensions

  Svar
  • Merete90

   I dette tilfælde er der intet at bekymre sig over. Med mine allergier og sensitive hud, er jeg i stand til at bruge det uden at der sker noget. det har aldrig forårsaget nogen allergisk reaktion :))

   Svar
 7. Lizzi

  Jeg påfører dette serum til mine øjenbryn da mine vipper er ret lange og tykke. Det er perfekt til mine bryn, især hvis jeg får overplukket dem lidt ;)

  Svar
 8. Grethe

  Jeg påfører castorolie til mine vipper hver eneste dag så jeg behøver ikke at bruge nogen serummer

  Svar
 9. Katrine

  Et rigtig godt produkt men det er ikke anderledes end andre dyrere serummer. den primære fordel er prisen for eksempel, sammenlignet med revitalash som virker på samme måde men er dyrere

  Svar
  • Olga

   for mig virker nanolash bedst da jeg er allergiker og et par andre serummer har irriteret mine øjne

   Svar
 10. Brandy

  Jeg er også glad for nanolash og jeg vil gerne fortsætte med at bruge dette serum. Jeg kunne ikke tro på at denne lille flaske ville række til 2 måneder og i mellemtiden har jeg haft den i seks måneder med hyppig brug! den er vildt effektivt

  Svar
 11. MoNa

  Jeg har aldrig haft nogen lash extensions eller brugt en øjenvippebukker men tilstanden af mine vipper blev forværret efter jeg brugte en vandfast mascara i meget lang tid. Mine vipper blev tørre, skrøbelige og blev ved med at falde ud hver gang jeg fjernede make-up, derfor måtte jeg starte med at bruge en øjenvippe serum. Før havde jeg slet ikke tænkt på at bruge sådan et produkt

  Svar
 12. Tina_@

  Jeg ville elske at have lange vipper men jeg kan ikke bruge noget hyppigt, jeg bliver ved med at glemme det selv efter to dage

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *