Nanoil har for nyligt udvidet deres produktsortiment med noget nyt. En anti-rødme ansigtsserum – takket være en kombination af egenskaberne fra fire planter, der lindrer uønskede symptomer på svage kapillærer og hypersensitiv hud.

Specialister fra Nanoil er ægte eksperter i feltet indenfor hud- og hårpleje. Det er ingen udfordring for dem at lave et serum, heller ikke til super sensitiv og rødmeplaget hud.

Den nye: Nanoil Anti-Redness Face Serum

Efter flere måneders tests er den her endelig! Nanoil Anti-Redness Face Serum kombinerer mildheden ved lindrende produkter med effektiviteten ved salonbehandlinger.

Hvorfor bør du også teste den?

  1. Dette serum er meget simpelt med en hudvenlig formel der er pakket med botaniske ekstrakter, vitaminer og fugtende ingredienser, der er essentielle for huden.
  2. Da det er designet til rosacea-plaget og sensitiv hud, virker den mildt, er vægtløs og irriterer ikke.
  3. Det er det bedste valg til en rigtig god pris blandt tonsvis af serummer til rødmende, irriteret og sensitiv hud.

bedste anti-rødme ansigtsserum Nanoil

Et perfekt ansigtsserum til dig

Selv hvis dit ansigt ikke har en masse knapt så kønne karsprængninger, så kan du stadig udnytte formlens mange egenskaber. Nanoil Anti-Redness Face Serum er god mod flere hudproblemer.

Det er et meget effektiv serum til:

  • karsprængninger på ansigtet
  • nemt irriteret og sensitiv hud
  • acne rosacea-plaget hud
  • hypersensitiv hud, der reagerer på de fleste kosmetiske produkter

Intet står i vejen for at prøve Nanoil Anti-Redness i din rutine, selv hvis din hud er sund. Næringen og plejen fra planteekstrakterne i serummet er essentiel for enhver hudtype.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: komponenter & effekter

Du vil ikke fortryde at teste Nanoil Anti-Redness Face Serum. Det lindrer og beroliger følsom hud fra første påføring, så vent ikke længere – det er på tide, at du giver det et forsøg.

Hvilke ingredienser vil du finde på ingredienslisten af Nanoil Anti-Redness Face Serum?

  • Buckeye ekstrakt (kendt af folk med rosacea)
  • Cypress og lindeekstrakt
  • Boerhavia Diffusa ekstrakt, infuseret i alle serummer fra Nanoil

Hvis du er lidt mere nysgerrig og kigger på INCI, så vil du også se fugtende glycerin, vitamin PP, der styrker blodkar og lecitin.

Takket være alle ingredienserne, gør hver påføring af Nanoil Anti-Redness Face Serum huden bedre (ikke kun på ydersiden). Hudirritation opstår ikke lige så ofte, rødme mindskes, pigmentpletter bliver lysere. De styrkede kapillærer stopper med at sprænge, mens de synlige røde blodårer bliver mindre tydelige, og giver et jævnt ansigt og hudtone.

Ekstrem nem påføring

Dem der er lidt bekymrede for ansigtsserummer og synes de er svære at bruge, bør bruge Nanoil Anti-Redness. Du behøver ikke nogen accessories – dine fingre er rigeligt. Før brug, så husk at fjerne make-up og vaske ansigtet.

Du kan finde mere om ingredienser, effekter og brug her:

www.nanoil.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *