Lashcode mest populære mascaraØjenvipper i en ny dimension

Fejlfri øjenvippe make-up, smukke og ikke-klistrede vipper udgør en ægte udfordring. Den forkerte mascara ødelægger din make-up.

Lashcode er et ekstraordinært produkt. Under påføringen, så virker mascaraen som en erfaren make-up artist der ved hvordan man fremhæver skønheden af hver enkelt øjenvippe. Denne plejende stylist forskønner ikke blot, men nærer også hver vippe, intensiverer vækst og styrker så de ikke falder ud.

Hvordan kan du style dine vipper takket være Lashcode?

FÅ MAKSIMAL FORLÆNGELSE OG BØJNING

Få effekten af maksimalt forlængede og bøjede øjenvipper, uden nødvendigheden for at bruge en øjenvippebukker. Blot et lag af Lashcode mascara opbygger længden; formlen leverer en komplet make-over: vipperne er elastiske og fint bøjet opad takket være en ergonomisk stav der har en form som er synkroniseret med øjenvipperne.

BOOSTER VOLUMEN, GRIBER HVER VIPPE

Intensiver dit look og tilføj intensitet – blid og diskret defineret vippekant eller vild og cat-eye make-up. Lashcode mascara har en fin pudderagtig konsistens der tillader en øget volumen og tykkelse uden sammenklistrede vipper. Valget af effekten er op til dig: forførende og dragende eller romantisk og charmerende?

GØR TYKKERE UDEN PROBLEMER – INGEN KLUMPER ELLER SAMMENKLISTRENDE ØJENVIPPER

Nyd maksimal volumen uden at bekymre dig om klumper eller mascara der løber ned af dine kinder. Det er ligemeget om du laver et udtryksfuldt eller diskret look; du kan bruge Lashcode som du vil. Mascaraen er rig på ekstremt langtidsholdbare ingredienser og ultrasorte pigmenter: vipperne ser fejlfrie ud i ethvert lys og alle vejrforhold.

Lashcode – Kosmetisk Fænomen

Lashcode er den nye tilgang til øjenvippe make-up. Hvorfor innovativ? Fordi den er kombineret med den bedste pleje. Mascaraen sikrer ikke blot perfekt og behagelig make-up men nærer også vipperne i dybden, reparerer og forskønner dem dag for dag. Øjenvippernes vækst får også et boost. Vipperne er sunde og stærke, forbløffer med deres udseende hver dag. Der er kun en årsag til at lave sådan en ideel, næringsrig mascara – kærlighed for vipper.

20 kommentarer “Lashcode Mascara – Kærlighed for Vipper”

 1. Naya

  Jeg ville aldrig have troet, at en mascara kunne bukke vipperne og holde så længe :) Helt utroligt produkt!

  Svar
 2. Smuksakk

  Jeg købte denne mascara som følge af, at den blev rost til skyerne af så mange og jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg havde slet ikke regnet med sådan en fantastisk mascara. Det dækker vipperne jævnt over hele bredden, og den løfter dem og holder meget længe. Man kan se vipperne ser længere og tykkere ud efter blot et lag. Den vil jeg absolut købe igen

  Svar
 3. Tinne

  Jeg har kun hørt gode anmeldelser om lashcode og jeg vil prøve den.

  Svar
 4. Severine

  Jeg har lige tjekket prisen – og jeg vil derimod ikke prøve den. Den er for dyr for mig

  Svar
 5. Evva

  synd, jeg kan ikke få den i materialhandlen ..

  Svar
  • Gudinden

   hvad er forskellen? Her kan du bestille på fabrikantens hjemmeside og de har sandsynligvis en lavere pris end i butikken

   Svar
   • Evva

    Jeg mener, man kan ikke se den og prøve den først, men jeg bestiller den alligevel :D

    Svar
 6. Miav

  Jeg vil ikke gå i detaljer – men for mig er den bedst i ethvert henseende

  Svar
 7. Nette

  er det skånsom nok til en, der går med kontaktlinser?

  Svar
 8. Kamilla

  mascaraen har en smuk dyb sort farve, men børsten er simpelthen et vidunder. Jeg har meget korte vipper, og den dækker dem med mascara fra rod til spids på hver eneste vippe. Virkningen er fantastisk, i hvert fald for mig, og jeg behøver ikke eyeliner <3

  Svar
 9. Grevinden

  Jeg var forbløffet over hvor godt den virkede på de nederste øjenvipper, jeg anede ikke, at jeg havde øjenvipper i kilometervis der ?

  Svar
 10. Angelika

  Jeg fik den for nylig til min fødselsdag, og jeg elsker den bare SÅ MEGET. Man kan se med det samme, at det her er luksuskosmetik, men der er en ting, der er dårlig .. prisen. Jeg ved ikke, om jeg vil få den igen på grund af prisen.

  Svar
 11. Ingrid

  samme her søster: D men jeg synes altså den er pengene værd

  Svar
 12. Jette

  Jeg ved ikke om jer, men for mig virkede den som en balsam. Jeg har lagt mærke til, at jeg mister færre vipper, både i dagens løb og når jeg fjerne makeup. Så jeg vil gætte på, and den virkelig gør dem stærkere :)

  Svar
  • Laurine

   det er også min erfaring, jeg lagde bare mærke til, at mine vipper ikke længere er tørre. Når man bruger denne mascara gør den generelt vipperne bløde og elastiske selv i flere timer efter, at man har lagt makeup

   Svar
 13. Lexi

  Det kan ikke betale sig at rode med falske vipper, hvis man har en mascara som den her :)

  Svar
 14. Linda W

  Falske vipper ødelægger vipperne, det er meget bedre at investere i en god mascara.

  Svar
 15. Melanie

  Den her mascara holder forbavsende godt, men det er en skam, de ikke har noget til øjenbrynene ;D dem skal jeg altid genopfriske midt på dagen ?

  Svar
  • Grevinden

   permanent makeup?? ?

   Svar
 16. Rebecca

  Min yndlingsmascara i 2 måneder nu! Jeg opgiver den aldrig!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *