Nannie for tørt og skadet hårDet kombinerer egenskaberne ved seks naturlige vegetabilske olier. Produktet indeholder innovative ingredienser der stimulerer hårvækst og forebygger hårtab. Det virker inde i hårrødderne og på hårets overflade. Nanoil for hår med høj porøsitet er blevet udviklet for at redde dehydreret, skrøbeligt, groft og ekstremt svagt hår.

Vores hår har brug for virkelig delikat og individuel pleje. Dets tilstand kan forværres hver dag på grund af skadelige faktorer, inklusiv brændende sol, luftforurening, varme produceret af hårtørrere, glattejern, etc. En sensitiv hårstruktur er dækket af tusindvis af små kuticula, der kan blive skadet. Håret bliver svækket og krads når skalaerne af kuticula stiger. Hårets porøsitet defineres af hvor skadet håret er. Hvis porøsiteten er høj, betyder det dårligt nyt.

1 Hårtype

Hår med høj porøsitet kræver både delikat og meget stærk pleje. Nanoil for hår med høj porøsitet giver denne slags pleje. Delikat – for ikke at forværre dets dårlige tilstand. Stærk – for at arbejde effektivt og få bugt med problemet. Høj porøsitet betyder at kuticula er oppe på det maksimale niveau. Når dette ydre lag er forstyrret og porøst, sker der to ting: håret mister fugt og næringsstoffer meget hurtigt; det er nemmere for ydre faktorer (f.eks. toksiner) til at gennembryde den sensitive hårstruktur. Resultat? Dehydreret, stift, skrøbeligt, groft, kedeligt og kruset strå-lignende hår med spaltede spidser. Livløst hår der er næsten umuligt at style.

1 ud af 3 multifunktionelle olier

Nanoil for hår med høj porøsitet er svaret til behovene hos stresset hår. En præcist tilpasset pleje er nødvendigt for denne hårtype. Nanoil er en eksklusiv behandling der er baseret på naturlige olier, som er ideelle for hårstrukturen. Mange måneders forskning i strukturen af menneskehåret og tests af hundredevis af naturlige substanser, har ført til udviklingen af en eliksir der kan give helbredet og skønheden tilbage til dit hår.

Nanoil for hår med høj porøsitet:

 • genopbygger hårets keratin-struktur,
 • hæmmer hårtab og giver ordentlig fugt,
 • styrker den beskyttende barriere ved at lukke kuticula,
 • blødgører håret, fjerner krus,
 • tilføjer smuk glans,
 • styrker hårrødder, stopper hårtab,
 • balancerer hudens pH-værdi og talgkirtlernes funktion,
 • booster volumen, letter styling og frisering.

6 naturlige olier

Nanoil for hår med høj porøsitet er en kombination af de seks bedste naturlige vegetabilske olier. Ikke bare enhver slags olier, men dem der indeholder fedtsyrer der passer til skadet hår. I tilfælde af høj porøsitet, er reparation og beskyttelse vigtigt. Det bliver givet af en stor mængde flerumættede fedtsyrer. Nanoil for hår med høj porøsitet indeholder en sammensætning af olier der er perfekt tilpasset en skadet hårstruktur.

 • Sød Mandelolie – blødgørende middel der udglatter håret og forebygger skrøbelig, styrker det lipide lag af hovedbunden og mindsker irritation.
 • Arganolie – beskytter mod høje temperaturer, styrker det intercellulære bindemiddel og reparerer håret i dybden ved at forsegle kuticula.
 • Primula Olie – forbedrer cellernes arbejde i hovedbunden, kontrollerer funktionen af talgkirtlerne, låser vandet.
 • Avocado Olie – forhindrer tab af vand, blødgør hårfibrene, tilføjer ‘bounce’, forhindrer krus og forstærker glans.
 • Maracuja Olie – stærk antioxidant der balancerer processerne i hovedbunden, hvilket forhindrer håret i at blive fedtet og tilføjer elasticitet.
 • Bomuldsfrøolie – ideel beskyttelse af sensitive hårspidser der spalter nemt; forbedrer fugten og tilføjer blødhed

den bedste hårolie - Nanoil

8 ekstra substancer

Forskelligt fra naturlige olier, så inkluderer Nanoil for hår med høj porøsitet nogle flere fordelagtige substanser. Virkningen af de perfekt udvalgte naturlige vegetabilske olier er styrket af otte ekstra substanser, der spiller en nøglerolle i produktet. De forstærker virkningen af olierne og giver formularen andre interessante egenskaber.

 • Panthenol – støtter hårets reparationsproces og øger glansen.
 • Keratin – forsegler keratin-strukturen i håret, fikser skader.
 • Kerastim – blokerer hårtab på grund af stærkere hårrødder.
 • Baicapil – stimulerer hårvækst og udseendet af babyhår.
 • Vitamin E – virker som en antioxidant, reagerer mod ældning af hår.
 • Silke – letter styling og giver blødhed.
 • Lanolin – blødgør og gør skadet hår elastisk, giver en flot udstråling.
 • UV-filter – reducerer skader fra UV-stråler.

100 ml kapacitet

Forskellige værdifulde ingredienser med individuelle egenskaber er gemt i en ekstraordinær, elegant sort flaske. Nanoil hårolie betyder simplicitet og minimalisme. Designet af glasset er fri for overdrevne dekorationer. Det er lavet af et solidt glas der er resistent over for brud. Den komfortable pumpe gør påføringen nemmere, hvor især den usædvanlige form er nyttig. Den præcist designede flaske indeholder flydende guld – en blanding af naturlige olier og ekstra substanser, der gør Nanoil for hår med høj porøsitet til det bedste produkt for skadet hår. Kosmetikproduktet giver kompleks pleje og matcher de individuelle behov for enhver hårtype. Det kan blive brugt på en lang række forskellige måder.

3 udgaver af Nanoil hårolie

Hele serien af Nanoil hårprodukter indeholder tre olier. Vi har allerede diskuteret Nanoil for hår med høj porøsitet, som er ideelt for stresset hår. Du kan også købe:

 • Nanoil for hår med lav porøsitet, der modstår styling, lige, tungt, har brug for permanent beskyttelse (med 9 naturlige olier: ceder, kokosnød, argan, castor, shea, babassu, maracuja, monoi, cupuacu).
 • Nanoil for hår med medium porøsitet med en tilstand i forværring, følsomt over for krus, spaltning, tørhed og skrøbelighed (med 6 naturlige olier: argan, macadamia, marula, jojoba, maracuja og kokosnød).

15 kommentarer “Et produkt, seks olier. Nannie for tørt og skadet hår”

 1. Marissa

  Jeg kan se mine to yndlingsolier i kompositionen:) Jeg tænker jeg vil køb denne olie og prøve dne:))

  Svar
 2. Nicole

  Det lyder godt, den skal jeg teste!:)

  Svar
 3. Marta@

  Jeg har denne olie og bruger den ikke blot til hår oliering men hver gang efter hårvask tilføjer jeg lidt til min hårbalsam. Den er god til tørt hår. Jeg droppede endda fugtende hårmasker fordi dette produkt er nok for mig:)

  Svar
 4. Anja

  Jeg er kun lige startet på hår oliering og jeg ville elske at bruge bomuldsfrø olie, jeg elsker hvad det gør til mit hår :)) det bliver blødt og smukt ;)

  Svar
 5. Kaja

  For mig virker enkelte olier ikke så godt som en kombinatio. Jeg brug bare oloieblandingen der er i nanoil

  Svar
 6. Macy

  Det er så godt at der ud over olier også er andre fordelagtige ingredienser. Ærgerligt at den er dyr ;(

  Svar
 7. Katja M

  Flasken imponerede mig ikke men kompositionen er virkelig god!

  Svar
  • Marjatta

   det samme som effekterne! Det er en perfekt kur til mit skadede hår

   Svar
 8. KaisaK

  Jeg er ikke sikker på hvilken en jeg bør købe ;( den til medium eller høj porøsitet ?:(

  Svar
  • Evvie

   Jeg var heller ikke sikker så jeg tog testen på nanoils website og det hjalp mig meget! den matcher perfekt!

   Svar
 9. Hannah

  Det er et meget interessant produkt, jeg vil måske prøve det en dag. Lige nu er jeg glad for min Moroccanoil.

  Svar
 10. Sara

  Denne olie hjalp mig en del da mit hår faldte ud.

  Svar
 11. Evelina

  Mine spidser er endelig stoppet med at spalte

  Svar
 12. Nicole

  fedt! Så må jeg bestille den :)

  Svar
 13. caramelinlove

  jeg anbefaler macadamiaolie

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *