equilibra.jpgDet italienske mærke Equilibra har for nyligt lanceret en fugtgivende balsam som øger volumen og forventes at fugtgive og beskytte håret, booste smidighed, restaurere glans, og øge volumen. Balsammen kombinerer vitaminer, silke, keratin, og naturlige olie for at kunne pleje tørt hår ordentligt. Men hvor godt virker produktet egentlig?

Den fugtgivende balsam fra Equilibra er et kosmetikprodukt som er baseret på PhytoSynergia grøntsagskompleks. Produktet kombinerer de regenererende egenskaber i aloe vera juice, arganolie, og keratin fra hydroliserede hvedeproteiner. Aloe vera balsam fra Equilibra består af silkeproteiner som skaber beskyttende lag på håret, hvorimod bomuldskeratin støtter håret ved at sørge for, at det bliver stærkere. Equilibra balsam er derudover også rigt på “ungdomsvitamin” (dvs. E-vitamin) som byder på egenskaber som modvirker aldring.

En stor bonus ved dette produkt er, at det ikke indeholder kunstige farvestoffer, parabener, eller allergener, så det er helt sikkert til brug på sort set enhver hud. Producenten formåede dog ikke at undgå silikoner, så Equilibra balsam indeholder vaskbar silikone, Amodimethicon, hvilket er kendt for at være let og venligt mod håret, så det tynger ikke håret.

Equilibra Balsamo Disciplinante Idratante Conditioner er en balsam som kombinerer de bedste ingredienser fra adskillige forskellige ingredienser for at give håret de mest ernærende ingredienser der findes. Balsammen er tyk og cremet.

Hvordan virker Equilibra aloe vera balsam?

Multidimensionelt!

  1. Ernærer hårcellerne i dybden.
  2. Fugtgiver håret langs hele strukturen.
  3. Restaurerer hårets skaft.
  4. Restaurerer blødhed.
  5. Skaber et beskyttende lag.
  6. Gør håret mere smidigt.
  7. Gør håret nemmere at rede.
  8. Giver håret en sund glød.
  9. Øger volumen synligt.

Fugtgivende balsam fra Equilibra øger hårets volumen og sikrer, at balancen mellem fugt, ernæring, og beskyttelse vedligeholdes. Balsammen påvirke hver eneste lok når man renser håret under en afslappende hovedbundsmassage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *